Днес, 18 юли, намаляващата Луна преминава от Риби в знака Овен. По-добре е да не изграждате грандиозни планове, а да правите домакински неща.

♈ Овен

За вас е по-добре в този ден да общувате с хора, които ви карат да се чувствате сигурни, които ви карат да се чувствате добре. Звездите напомнят колко е важно да избирате социалните си взаимодействия мъдро, вместо да казвате „да“ на всеки, когото срещнете.

Космически съвет: Избирайте приятелите си мъдро.

♉ Телец

Всяка емоционална болка не възниква от нулата. Действайте съзнателно, очертайте границите си и прекъснете връзките, където е необходимо. Това е част от вашия процес на изцеление и трансформация. Понякога може да отнеме повече време, отколкото си представяте.

Космически съвет: Освободете се от това, което ви боли.

♊ Близнаци

Няма съмнение, че сте работили здраво. Но колко внимателни сте към себе си? Намерете баланс между личното и професионалното, за да може вашата вътрешна градина да процъфтява.

Космически съвет: Намерете своя вътрешен баланс.

♋ Рак

Готови ли сте за нови ангажименти? Звездите ви призовават да бъдете промяната, която искате да видите. Ще станете свидетели на динамични промени в междуличностните си отношения, но бъдете готови да изразите нуждите и желанията си.

Космически съвет: Започнете да работите върху вътрешните промени.

♌ Лъв

От личен опит ще научите, че не е нужно да правите всички щастливи за сметка на собственото си благополучие. Разберете, ако първо закопчаете всички останали в колата, рискувате да бъдете изхвърлени през предното стъкло при инцидент. Грижата за себе си е приоритет, а не опция.

Космически съвет: Грижете се за себе си.

♍ Дева

Вие сте на прав път и се движите стабилно в правилната посока. Отделете малко време, за да забележите какъв напредък сте направили, откакто сте започнали. Черпете вдъхновение от собственото си пътуване и това ще ви даде сили да продължите напред.

Космически съвет: Вдъхновете се да пътувате.

♎ Везни

Време е да се погледнете добре в огледалото и да се полюбувате на отражението, което виждате. Време е нежно и с любов да прокарате пръсти през пукнатините и пукнатините. Време е да се прегърнете.

Космически съвет: Приемете недостатъците си.

♏ Скорпион

Приключихте с бягането в кръг. Уморихте се да търпите травмата, която е съзрявала във вас с години. Не забравяйте, че понякога, за да освободите място за това, което наистина желаете, трябва да кажете „не“ на това, което някога е било най-важното нещо.

Космически съвет: Освободете се от чувствата си.

♐ Стрелец

Всички копнеем да бъдем с този специален човек, който може да ни осигури сигурно убежище в един бурен свят. В този ден имате всички шансове да намерите някой, който ще ви гледа като нещо вълшебно.

Космически съвет: Търсете „своя“ човек.

♑ Козирог

Тази глава от живота ви изисква действие и инициатива. Не забравяйте, че липсата на целия план за действие е нормално. Вероятно ще видите път напред в момента, в който направите първата крачка към неизвестното.

Космически съвет: Действайте и поемете инициативата.

♒ Водолей

Освобождаването от силна страст ще ви позволи да се отворите към по-дълбока интимност. Погледнете демоните си в очите и въпреки тях се преместете в откритото пространство.

Космически съвет: Обичайте както никога досега.

♊ Риби

Не се получи така, както си го представяхте. Но днес Вселената ви предлага възможността да пренасочите енергията си към осъществяването на мечтите си. Важно: Поставете си реалистични цели.

Космически съвет: Не отлагайте нещата за по-късно.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА