ОВЕН – С основание очаквате положително развитие на конкретна задача, положените усилия са очевидни. Желателно е да не се опитвате да изпреварвате събитията и да бързате.
Зодиите: Каква нечиста сила сте?
ТЕЛЕЦ – Бъдете търпеливи и ще стигнете бързо до успеха. Семейните проблеми ще се решат, ако ги обсъждате заедно с останалите. Не трябва да взимате едностранчиви решения.
Поучителни приказки за зодиите
БЛИЗНАЦИ – Премерените ви думи и действия ще ускорят решаването на проблем, който ви тревожи от доста време. Ще избегнете риска и ще постигнете първоначалните си намерения.
4-те зодии, които най-трудно намират любов
ЛЪВ – Възможно е проект от обществена значимост да ви постави в центъра на вниманието. Други ще се отдадат с желание на личните си предпочитания, без да мислят за последствията.
Флирт според зодията – как го правят мъжете
РАК – В края на деня вълненията ще са в повече, но няма да останете разочаровани. Здравословен проблем при някои ще ги накара да потърсят компетентното мнение на специалисти.
Еротичен хороскоп за жени
ДЕВА – Днес рискувате да накърните доверието към себе си, мислете преди да се настроите романтично. Но, ако мислите, че това е истинската ви любов – не се колебайте дълго, а действайте.
Мъжете от кои зодии да избягваме
ВЕЗНИ – Ново начало очаква някои от вас днес – в личен или професионален план. Добрите вести ще ви настроят позитивно и ще ви позволят да разгърнете скритите си възможности.
Какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви?
СКОРПИОН – Културни мероприятия ще ви помогнат да задоволите духовните си потребности. Вечерта ще се радвате на заслуженото внимание на човек, който истински ви обича.

Страстите на зодиите: Коя по какво полудява?!

СТРЕЛЕЦ – Промененото ви мислене ще ви улесни в реализация на идеите ви. Настроението ви ще се подобрява, резултатите от работата ви също. Помислете къде сте бъркали до сега.

Какво ни готвят звездите през октомври

КОЗИРОГ – Ще си помогнете сами по отношение на здравословен проблем, ако спазвате съобразен с него хранителен и двигателен режим. Пазете се от прекомерни емоции и стрес.

Най-секси чертите на всяка зодия

ВОДОЛЕЙ – Напрежението на работното място ще затрудни общуването с околните. Не си позволявайте да давате оценка за работата на друг, защото не сте в подходящото настроение днес.

Картите таро, съответстващи на всяка зодия

РИБИ – Желанията ви ще се осъществяват доста трудно, причината за което търсете само в себе си. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте сами събитията. Отворете сетивата си за любовта.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Natalie Hadek
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Bebe – Tu Silencio

VOCAL DEEP HOUSE/DAY DEEP/RELAX/CHILL/BEST/VIDEOS/SUMMER/HD/HITS/TOP/2020/BY APELISLIN

IVANA – V TVOYA CHEST / Ивана – В твоя чест, 2020
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведи своя коментар
Моля въведи твоето име тук