ОВЕН – Мислите ви са насочени в дейността, която упражнявате. Нововъведения в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща.

ТЕЛЕЦ – Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора. Дайте си възможност да се отпуснете и да се забавлявате повече.

БЛИЗНАЦИ – Ще се освободите от владеещите ви мисли на безпокойство, ако си отговорите точно какво искате. Отговорът ще ви помогне да целите си и да уточните максимално програмата си.

РАК – Вълнуващи хора ще ви привличат с идеите си и заедно ще работите по осъществяването им. Имате идеалната възможност да работите със съмишленици и работата ви да е удоволствие.

ЛЪВ – Няма да са напразни усилията ви, ще се радвате на заслужено внимание и повишаващи се финанси. Ще влияете на околните с добронамереното си излъчване и желание за подкрепа.

ДЕВА – Добронамереното ви поведение не остава незабелязано, съдбата ще ви дари с различни възможности за личностно развитие. Бързо възстановяване от здравословен проблем.

ВЕЗНИ – Днес е възможно да срещнете хора, които ще оспорват разбиранията ви по професионален въпрос, но запазете спокойствие. Във всички случаи не слизайте под нивото на опонентите си.

СКОРПИОН – Ситуацията ще ви подскаже как да действате в сложната ситуация, която се разиграва около вас. Доверявайки се на разума, опита и възпитанието си, които не ви лъжат.

СТРЕЛЕЦ – За много неща ще се замисляте днес, изяснявайки си позиции и намерения. Ще ви се наложи да направите анализ на създалата се ситуация и да решавате неотложно важни въпроси.

КОЗИРОГ – Дайте си сметка за отношенията ви с деловите партньори и не пропускайте да отбележите своето място в тях. Решете дали ви удовлетворяват или ще мислите за нови съдружия.

ВОДОЛЕЙ – Налице са всички предпоставки да изживеете един хубав ден. Атмосферата на дома ви е приятелска и даваща възможност за свобода в действията на всеки в семейството ви.

РИБИ – Денят е подходящ за среща с приятели или пътуване. Изборът е ваш, не пропускайте да доставите удоволствие преди всичко на себе си. Днес егоизмът ви е позволен в пълна степен.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...