ОВЕН – Струва си да по размишлявате върху казаното от другите днес. Дори и да не предизвикат у вас ентусиазъм, е сигурно, че ще насочат мисълта ви в правилната посока.

ТЕЛЕЦ – Потиснете егото си и приемете съветите, но най-вече критиките по свой адрес, защото истината в тях очевидно ви се изплъзва. Не се задълбочавайте в дреболии, взискателността ви понякога стига до крайности, но и вие не сте безгрешни.

Пълен секс профил според зодията ви

БЛИЗНАЦИ – Погрижете се за делата си, като покажете активност, находчивост и смели, конструктивни решения, които ще ви мотивират за изпълнението им.

РАК – Денят е специален с решенията и последствията от тях за бъдещи ангажименти, бизнес и финанси. Всичко, което преценявате, че е добре да бъде направено го направете.

Зодията показва какъв си бил в предишния си живот!

ЛЪВ – Преразгледайте отношенията си, коригирайте допуснати грешки и отстранете пропуските си. Ще ви бъде по-лесно да ги различите, ако ги назовете с истинските им имена.

ДЕВА – Като практични хора ще се погрижите да разширите информацията, от която се нуждаете, и ползвайки всички възможни средства, бързо ще напредвате в работата си.

Топ 10 Природни ФЕНОМЕНА, за които НЯМА обяснение /ВИДЕО/

ВЕЗНИ – В качеството ви на професионалисти ще коментирате актуални въпроси и оценката ви ще бъде взета под внимание. Няма съмнение, че това ще ви поласкае, но не се възгордявайте.

СКОРПИОН – Подобряване на здравето. Не се притеснявайте и не бягайте от физическо натоварване, днес то носи повече ползи, отколкото умораСексуалният заряд на копринените чорапи

СТРЕЛЕЦ – Бъдете прозорливи и ще ви се даде да погледнете на живота си от друг ъгъл. С находчива мисъл и практични действия ще решите финансов или друг въпрос, създаващ ви напрежение.

КОЗИРОГ – Денят е зареден с добра енергия, която ще улесни решенията ви, а постигнатите резултати ще са най-добрата ви раклама. Повишеният ви интерес към обществена дейност ще ви срещне с повече хора.

ХЕОПСОВАТА ПИРАМИДА Е СЪЗДАДЕНА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ

ВОДОЛЕЙ – Възможни са здравословни неразположения, които не бива да ви обезсърчават. Препоръчително е да ограничите приема на алкохол, цигари и месо, като заложите на вегетарианска храна и повече движение.

РИБИ – Ще се благоприятстват добрите ви намереия, особено, ако касят повече хора, както и оздравителните процедури, към които някои от вас ще бъдат подтикнати. Направената диета ще има видим ефект

Noi Vong Tay Lon – New Mix

loading...