Днес, 13 май, на нарастващата луна може да се появи желание за сериозни промени. Не си отказвайте удоволствието да промените радикално пространството. В същото време не забравяйте за роднини и приятели. Денят е идеален за всякакви контакти.

♈ Овен

Овен, чувствителността ви е отрова в момента. Всичко се усеща като спусък и няма изход от психическия затвор. Една дума към мъдрите: правете това, което смятате за правилно, толкова дълго, колкото е необходимо, и след това си тръгвайте. медитирай. Запишете се за лечебна сесия сега или се обърнете към успокоителни. Спомняйки си, че сме почти от другата страна на тунела на затъмнението, ще ви помогне да преминете през драмата.

Космически съвет: погрижете се за нервите и времето си.

Кое докарва до нервен срив и истерия зодиите

♉ Телец

Телец, позволете на егото ви да ви пречи. Искате да започнете разговор с някой специален. Никога не знаеш до какво може да доведе това с толкова много магия във въздуха. Ако сте необвързани и търсите нови възможности за срещи, виртуалният свят може да бъде добро място за начало.

Космически съвет: Не се страхувайте да срещате нови хора.

Зодиите: Вижте ги как въртят метлата

♊ Близнаци

Близнаци, опитваш се да намериш липсващото парче от пъзела. Това е идеален партньор, който има невероятна способност да запълни вътрешна празнота или работа, която постоянно ви вдъхновява с оптимизъм. Спойлер: желаното съвършенство не съществува. Бъдете тук и сега. Оценявайте несъвършенството на всичко, което е създадено. Намерете ред в хаоса. Докато помните, че вие ​​сами сте източникът на радост и щастие, ще преминете през това.

Космически съвет: Откажете се рано, докато работата не бъде свършена.

Женските кусури според зодията

♋ Рак

Рак, време е да спрем и да си поемем дъх. Звездите ви викат, за да прецените какво е работило и не работи за вас. Процесът на премахване на това, което не е имало, ще ви помогне да освободите място за неща, които наистина повдигат духа ви. На междуличностния фронт вие се насърчавате да разсъждавате върху преживяванията, които сте имали в близкото минало. Не всичко беше приятно, но беше важен житейски урок. Това е нещо, за което трябва да сте благодарни, докато продължавате напред.

Космически съвет: Продължете напред, независимо какво.

Как се целуват зодиите?

♌ Лъв

Лео, светиш по различен начин, когато си заобиколен от правилните хора. Вие определено знаете за това, нали? Ако наскоро сте претърпели нулиране, свързано с списъка ви с приятели, знайте, че сте на прав път. Пригответе се да се срещнете с хора, които ще отговарят на вашата честота и ще ви оставят място да изразите себе си. Не пропускайте да ги изслушате и да им напомните за магията, която тече във вените им.

Космически съвет: Насладете се на вниманието на хората около вас.

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

♍ Дева

Дева, вашата производителност не определя вашата самооценка. Добре е, че разбирате този урок на дълбоко ниво. Вместо да кажете „да“ на всичко, което ви изпреварва, вие избирате с какво резонира душата ви. Познай силата си и действай според нея, Дева. Нещо повече, вие преживявате ренесанс, когато става въпрос за здраве и благополучие. Може да почувствате желание да тренирате, да се присъедините към фитнес залата или да започнете да бягате отново. Не забравяйте, че ако ви кара да се чувствате добре, значи сте на прав път.

Космически съвет: Отдайте се на спонтанни удоволствия.

Забавен хороскоп: ето как реагират зодиите към смъртта

♎ Везни

Везни, във вас има вътрешно знание, че това, което е вашето, винаги ще намери пътя към вас. Няма нужда да участвате в енергични сили за дърпане на въже. Няма нужда да поставяте под съмнение божествената подкрепа, която имате сега и във всеки един момент. Връзката с елемента вода също ще бъде важна тема за вас в подготовката за предстоящото пълнолуние. Свещеният елемент има силата да ви пречисти и да ви напомни какво означава да бъдеш едно с ритъма и потока на космоса.

Космически съвет:  Оставете нещата да се развият сами.

Връзката между зодии и болести

♏ Скорпион

Скорпион, има толкова много начини да изпитате щастие. О, толкова много начини за комуникация с мистериозни сили! Но нито едно писание в света не може да ви отведе там, където искате да отидете в момента. Разбира се, думите на онези, които са минали преди вас, ще ви дадат известно окуражаване. Но все пак трябва да разберете и най-малките детайли сами. Така че черпете от пряк опит, Скорпион. Събудете вътрешния си водач и следвайте пътя, който винаги е бил предназначен за вас.

Космически съвет: Не спирайте дотук.

Какви приятели са зодиите?

♐ Стрелец

Стрелец, колкото повече се опитвате да контролирате хода на събитията, толкова по-разочаровани ще бъдете. Колкото повече позволявате на Божественото да се намеси, толкова повече лекота и плавност ще изпитате във вашата реалност. Така че, освободете се от това фалшиво чувство за контрол, което саботира растежа ви. Направете всичко възможно и след това се откажете. Очакват ви чудеса, Стрелец.

Космически съвет: Вярвайте в чудеса при всякакви обстоятелства.

Поучителни приказки за зодиите

♑ Козирог

Козирог, имате енергията за големи цели. Така че, проучете дългосрочната перспектива, преди да скочите напред. Ако търсите някой, който да инвестира във вашия бизнес, пригответе се скоро за малко късмет. От своя страна не забравяйте да се свържете с инвеститори, които ще повярват в мечтите ви и ще ви помогнат да продължите напред.

Космически съвет: Време е да стартирате бизнеса си.

Флирт според зодията – как го правят мъжете

♒ Водолей

Водолей, енергията на играта и страстта ви заобикаля в този момент. Не става дума толкова за експериментиране с нови неща, колкото за намиране на нови начини за правене на същите неща по различен начин. Във Вселената има място за вашето собствено творческо прераждане. Някои от вас може също да търсят начини да избягат от градската джунгла. Ако се появи възможността за пътуване спонтанно, просто кажете „да“!

Космически съвет: Кажете „да“ на примамливите оферти.

Коя зодия е обречена на слава?

♊ Риби

Риби, пътуването не е толкова учене, колкото учене. Отделете малко време, за да си зададете този въпрос: Ако парите не бяха притеснение, с какво щях да си изкарвам прехраната? Вярвайте, че в моменти на мълчание ще получите отговорите, които търсите. Не забравяйте, че не сте дошли тук просто да съществувате. Не сте дошли тук, за да отговаряте на очакванията на другите хора. Вие сте дошли тук, за да реализирате пълния си потенциал и да вдъхнете живот на най-смелите си мечти.

Космически съвет:  Не позволявайте на другите да влияят на вашите решения.

Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп?

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА