ОВЕН – Денят е подходящ и за начало на нови проекти, строителство или планове. Погрижете се за семейството, покупките за дома ще носят усещане на всички ви за стабилизиране и по-добър живот.

ТЕЛЕЦ – Работете върху текущите си дела, като не се ограничавате в разхода на енергия. Денят ви ще е ползотворен и с новите проекти, с които се захващате днес.

Бионсе зове към приемане на жените с по-налети тела /ВИДЕО/

БЛИЗНАЦИ – Възползвайки се от добрите си позиции, ще се справите бързо в деликатна ситуация, като оставите място и за чужди изяви. Тези и други детайли ще ви подтикнат по-смело да изразите претенциите си и да покажете, че е добре да се съобразяват с вас.

РАК – Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни ще подобри настроението ви. Има и други неща, които да ви радват, от вас зависи да им дадете предимство, като ги включите в програмата си.

ЛЪВ – Отнасяйки се отговорно към детайлите в работата си, ще подобри очакванията си към нея. За съжаление не при всички развитията ще са еднозначни. Възможни са затруднения, които не бива да ви обезкуражават.

Сърцата на влюбените бият в един и същи ритъм

ДЕВА – Бъдете подготвени за изненади и по-навреме ще се освободите от заблудите си. В служебните и лични взаимоотношения спорни въпроси ще подтикват у вас желание за показност, изтъквайки в същото време недостатъците на другите.

BЕЗНИ – Повишената ви чувствителност изисква да сте внимателни и добронамерени в отношенията си с околните, за да избегнете напрежението и сведете до минимум вероятността да сгрешите. Не бъдете крайни в оценките си и не проявявайте корист.

Топ 10 Природни ФЕНОМЕНА, за които НЯМА обяснение /ВИДЕО/

СКОРПИОН – За много от вас денят ще е запълнен с работа по текущи задачи, както и с нови начинания, за които сте се подготвяли. Повече настроение ще ви носят придобивките за дома, изборът на които ще ви помогне да сработите по-добре отношенията си с онези, с които сте били в конфликт до скоро.

СТРЕЛЕЦ – Грижейки се за интересите си, ще разширявате отговорностите си, поемайки и част от ангажиментите на близки хора. Без да ви тежи, внимателно и прецизно ще изпипвате детайлите, оставяйки след себе си добре свършена работа.

От проститутките ставали най-добрите съпруги

КОЗИРОГ – Умеете да убеждавате, когато имате интерес от това, но и без друго ще постигате споразумения, защото общите цели са печеливши. В същото време организацията и ефективността на работното място налагат промени, които могат да ви противопоставят с колегите.

ВОДОЛЕЙ – Ако докажете лидерските си качества на практика, много хора ще се възползват от решенията ви. Отговорете адекватно на събитията, като внесете своето виждане за развитието им по-елегантно и не натрапчиво, с по-малко стрес и емоции.

Каква е причината за многобройните сексуални партньори

РИБИ – Изпълнението на многобройните ви задачи изисква да сте овладени откъм емоции и спонтанни действия. Успехът ще бъде с онези, които умеят деликатно да налагат идеите си, и

loading...