На растящата луна е необходимо да инвестирате максимално енергия в проекти, скъпи на сърцето. Не се страхувайте от промяната – всичко ще бъде приятно. Обичай и бъди обичан.

♈ Овен

Овен, престанете да се биете заради минали грешки. Време е да приемем живота такъв, какъвто е. Тя е безценен дар, за който е важно да благодарим на Вселената. Човекът е творец на собствената си съдба. А това означава, че всяко желание може да се превърне в реалност, ако наистина го искате.

Космически съвет: Запазете емоциите си за себе си.

♉ Телец

Телец, сега не е най-доброто време да се оплаквате от проблеми. Повярвайте ми, всичко, което ви се случва, е мощна бойна тренировка преди най-важните събития в живота. Трябва да се съсредоточите върху постоянното усъвършенстване на уменията си. Между другото, много скоро ще настъпят приятни промени не само в бизнес сферата, но и в личния живот.

Космически съвет: Спрете да прикривате проблемите.

5-те най-дразнещи женски навика

♊ Близнаци

Близнаци, приливите и отливите са нормални, като възходи и падения в живота ни. Важно е да запомните, че колелото на късмета се върти постоянно, следователно всички мечти и желания наистина могат да бъдат реализирани. Гледайте на разочарованията като на безценно преживяване. Ако стане твърде трудно, прибягвайте до медитация или дихателни практики. Освободи напрежението.

Космически съвет: Стремете се към целите си, независимо какво.

♋ Рак

Рак, поглеждаш назад към случилото се с известна носталгия. В същото време сте благодарни за края на един много труден период. Съсредоточете се върху това, което сте спечелили, а не върху това, което сте загубили – това ще ви даде силата, от която се нуждаете, за да преодолеете нови трудни бариери. Звездите отбелязват: скоро ще имате късмет във финансовия сектор.

Космически съвет: Обърнете внимание на здравето си.

Кога жената престава да обича?

♌ Лъв

Лео, когато нещо стане източник на вашето страдание, струва си да спрете и да се запитате дали вината е в начина, по който възприемате ситуацията? Едно просто упражнение – да слушате интуицията си – ще ви помогне да разберете, че някои събития не са нито добри, нито лоши. Те са просто такива, каквито са. Вселената се грижи за нас всяка минута. Вярвайте в най-доброто и се грижете за психичното си здраве.

Космически съвет: Отделете си дълго време навън.

♍ Дева

Дева, вие знаете точно какво трябва да направите, за да запазите усмивката на лицето си. Моля, лекувайте се възможно най-често – наистина го заслужавате. 13 април е труден ден. Предимно емоционално. Не позволявайте на други хора да изсмучат целия сок от вас, но също така се опитайте да останете малко откъснати: сега конфликтите не са добри.

Космически съвет: Избягвайте кавги и конфликти.

10-те най-големи къщи в САЩ

♎ Везни

Везни, трябва да се отървете от илюзиите си и да отхвърлите остарелите вярвания. На какво да се съсредоточим? Актуализиране на вашия стил, причудливо преобразяване на вашия дом. Ако е трудно, кажете утвържденията на глас, но продължавайте да вършите работата и помнете: само вие сте творец на съдбата си и никой друг.

Космически съвет: Научете се да правите всичко сами.

♏ Скорпион

Скорпион, време е да се докажете. Вие сте архитектът на вашата реалност. Можете да проектирате живота, който винаги сте искали. Когато срещнете трудности по пътя, помнете златните думи: „Ако нещо, което искате, бавно идва при вас, това може да е само по една причина: прекарвате повече време, фокусирайки се върху отсъствието на нещо важно, отколкото в негово присъствие.“

Космически съвет: Обичайте истинския ви.

ИСТОРИЯ НА ВЕЛИКДЕНСКОТО ЯЙЦЕ

♐ Стрелец

Стрелец, мнозина твърдо вярват в изкуството да живеете в настоящето, но от време на време трябва да мислите за бъдещето и дори за миналото. Важно е да се проучат всички причини, довели до развитието на определени ситуации, създаването на проблеми. Звездите отбелязват: този период не е лесен за всички, но е важно да се задържи. Оставете въпросите „как“ и „защо“ на Вселената и изчакайте търпеливо часа на блаженството.

Космически съвет: преценете ситуацията адекватно.

♑ Козирог

Козирог, известен си с това, че си амбициозен. Имате склонност да задавате високи стандарти за себе си и да предизвиквате себе си да постигнете невъзможното. Звездите ви напомнят днес, че няма планина, на която да не можете да се изкачите, след като сте се насочили към нея. Освен това винаги имате карта “изпълнение на желанията” по линията на съдбата. Всичко, което трябва да направите, е да изразите мислите си.

Космически съвет: Не позволявайте на страховете ви да ви потопят в депресия.

Изобретиха прозрачна рокля при… възбуда

♒ Водолей

Водолей, ако погледнете живота си през очите на Божественото, ще разберете, че нито един опит не е съвършен. Всичко е както трябва да бъде и всичко те учи на важен житейски урок. Днес, вместо да оставите мислите си да ви потопят в депресия, отворете се към света и нови експерименти.

Космически съвет: Забравете проблемите.

♊ Риби

Риби, понякога изглежда, че Съдбата е замислила нещо и планира срещу нас. Това време се изплъзва през пръстите ни като пясък и всичко, към което се стремим, само се отдалечава от нас. Но това далеч не е вярно, Риби. Доверете се на биенето на сърцето си, слушайте вътрешния свят. Очакват ви големи промени. Време е да признаем, че загубата също е част от процеса на трансформация.

Космически съвет: Подарете на любимите хора любов и грижа.

Какви комплименти искат да чуват жените

  • Elton John, Michael Bolton, Phil Collins, Rod Stewar

  • Катя Филипова