Овен
Въздържайте се от инициатива: в този ден това може да бъде наказуемо за вас. Днес ще се справяте по-добре с рутинните задачи, а някои неотложни дела ще ви накарат да се отклоните от целта, която сте планирали. Пазете здравето си и не надценявайте силите си – именно те ще изискват най-много внимание и грижа от вас.

Телец
Внимателността и предпазливостта ще ви помогнат да съберете мислите си, но не се колебайте, ако сте решили нещо. Някои хора може да ви попречат да постигнете плановете си, но знайте, че всички пречки, с които ще се сблъскате днес, най-вероятно са временни. Погрижете се за здравето си – то може да изисква най-голямо внимание от вас.

Близнаци
Добър ден за решаване на много въпроси, особено такива, които изискват бърз отговор. Някои обстоятелства ще изискват от вас да бъдете по-решителни, отколкото сте предполагали, но не се притеснявайте: звездите ви обещават благоприятен период за започване на каквато и да е дейност. Бизнесът, започнат днес, може да донесе успех за дълго време.

Рак
Не отлагайте неприятен разговор или бизнес, който не ви харесва, защото днес ще успеете лесно да го завършите, без затруднения и проблеми. Звездите ви обещават благоприятен период за творчество, необичайни дейности или придобиване на това, за което отдавна мечтаете. Най-важното е да не се смущавате и да действате, а не да мислите.

Лъв
Днес дори между близки хора са възможни неразбирателства, скандали или негативни събития, които могат да доведат до конфликти и кавги. Действайте сами и не говорете, защото днес можете да издадете както чужди, така и свои собствени тайни.

Дева
Не разчитайте на бързо развитие на събитията или успех, защото днес няма да ви е лесно да действате и да вземате решения, особено сутрин. Звездите ви съветват да бъдете активни и да се опитате да не влизате в конфликт с другите, особено с тези, които са наблизо. Ако се съмнявате, свържете се със специалист или авторитетно за вас лице.

Везни
Днес ще ви е трудно да вземате решения и да действате бързо и решително, особено в отношенията с другите. Звездите ви обещават благоприятни промени, ако не се отклонявате от собствените си цели и не правите това, което ви е неприятно или съмнително.

Скорпион
Не разчитайте на външна помощ, защото всеки момент другите могат да ви подведат. Опитайте се да си починете и да се отпуснете колкото е възможно повече. Звездите ви обещават благоприятен период, за да завършите започнатата работа и да обмислите нови планове. Не трябва да ги споделяте с други: има вероятност някой да попречи на вашия успех.

Стрелец
Не е най-добрият ден за започване на нов бизнес и изобретения. Днес постоянно ще се сблъсквате с препятствия и трудности, особено сутрин. Поемете инициативата в общуването и научете много интересни неща, включително това, което ще ви доближи до успеха. Звездите съветват Стрелците да не се впускат през глава в работата, а да се опитат да изградят отношения с другите.

Козирог
Проявете търпение, изобретателност. Звездите ви обещават благоприятен период за почивка, общуване с хора, които не сте виждали отдавна. Не поемайте твърде много работа: днес ще бъдете постоянно разсеяни от нея, така че е малко вероятно да имате време да завършите всичко, което сте планирали. Звездите ви обещават благоприятен период за почивка, развлечения и контакти.

Водолей
Интересен и продуктивен ден във всяко отношение. Идеите, които могат да ви дойдат на ум днес, ще бъдат от голяма полза и радост, а също така могат да бъдат много ползотворни за вашето бъдеще. Някои от нещата, които сте забравили, може да ви напомнят отново за себе си днес, така че не губете търпение и действайте възможно най-скоро.

Риби
Покажете търпение, издръжливост, защото днес е вероятно неприятна новина, която може да промени плановете ви за бъдещето. Пазете се от скандали и се опитайте да не се заемете с нещо, което изисква много усилия: днес могат да ви изиграят жестока шега. Звездите ви съветват да се грижите за здравето си и да не бързате, особено сутрин.