ОВЕН – Отнесете се с уважение към оказаното ви внимание и пристъпете към общи действия. Решенията, които вземете днес ще са от значение за бъдещите ви начинания, още повече, че касаят и други хора.

ТЕЛЕЦ – Защитавайте интересите си, ако сте убедени в правотата на аргументите си. Не се страхувайте за решения, щом са от полза на всички ви. В обкръжението ви ще се появи нова личност.

БЛИЗНАЦИ –  Бизнесът и отговорностите към други хора ще се окажат по-важни за някои от вас днес. Професионални интереси ще ви срещнат с човек, с когото ще работите и за в бъдеще заедно.

Сексуалност и емоции според зодиакалния знак

РАК – В задълбочен разговор ще споделяте идеите и намеренията си с човек, в когото вярвате и с когото можете да работите в екип. Други ще ги занимават лични, духовни или интимни преживявания.

ЛЪВ – Вижда се края на проект, за който очаквате добри отзиви и финансови придобивки. Ще работите с повишено настроение, осигурявайки си повече от удобствата, на които държите.

ДЕВА – С пословичната си отговорност и последователни в делата си, днес ще постигнете видим напредък във всичко, с което се захванете. Ще се подготвите и за предстоящо пътуване.

Зодиите и рогата

ВЕЗНИ – Задълженията ви днес могат да ви дойдат в повече, но не бъдете груби към онези, които имат желание да ви помогнат. Насърчете ги, ако не искате да изгубите интереса им към вас.

СКОРПИОН – Изпълнението на задачите ви изисква повече яснота по проблемите, по които работите. В тази връзка, ако преценявате, че информацията ви не е достатъчна, потърсете професионален съвет.

СТРЕЛЕЦ – Предвидливостта ви е впечатляваща и ви спестява много разочарования днес. Благодарение на нея и разума си ще се окажете подготвени за нещата, които ви предстоят.

Какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви?

КОЗИРОГ – Благодарение на контактите ви ще си намерите по-бързо работа, в случай, че търсите. А за някои това може да се окаже в чужбина или добри бизнес-контакти с чуждестранни фирми.

ВОДОЛЕЙ – Ще се съобразявате с даденостите, но няма да се откажете и ще продължите да търсите пътища за реализация на идеите си. Във възможностите ви е да се ангажирате с повече задачи.

РИБИ – Ще дадете път на задачи, важни за работата и носещи ви добри доходи. Специално внимание в програмата ви е отделено на чуждестранните партньори, бизнесът ви с тях има добри перспективи.

 

loading...