Днес, 12 януари, намаляващата Луна е в Дева, което означава, че е време да се заемете с работа, която изисква обмислен и сериозен подход. Дори в този ден ще бъде полезно да се занимавате със саморазвитие и духовни практики.

♈ Овен

Когато навлизате в новата 2023 г., трябва да изоставите гладния манталитет на създател. Вие сте важни, както и вашите творения. Докато не видите стойността на това, което правите, няма да можете да се обадите на изобилието. Това е годината, в която трябва да запомните, че можете едновременно да имате творчески, емоционално, духовно и финансово пълноценен живот.

Космически съвет: Започнете да виждате красотата и изяществото в това, което правите.

♉ Телец

Унищожи самосъжалението. Това е годината на лудата любов. Трябва да се освободите от необходимостта от външно одобрение. Вашата увереност и непоколебима вяра в себе си ще ви направят магнит за чудеса. Когато става въпрос за сърдечни въпроси, от вас се иска да поемете инициативата, за да кажете какво мислите и как се чувствате, въпреки страха от отхвърляне.

Космически съвет: Нека увереността бъде вашата суперсила!

♊ Близнаци

Трудностите са ви направили бронирани. Проблемите са те направили непоклатим. И тази година ще трябва да си припомните всички начини, по които сте победили своите вътрешни и външни демони. Имате силата, смелостта и смелостта, необходими, за да преодолеете препятствията, които стоят на пътя ви сега.

Космически съвет: Обърнете внимание на всички начини, които ще ви помогнат да станете по-добър човек.

♋ Рак

Последните няколко години бяха като влакче в увеселителен парк. Единственият съвет в такава ситуация е да намерите време да се отпуснете и да си починете. Космическият климат ви подкрепя точно сега, за да се докоснете до присъщата ви креативност и оптимизъм. И ако се усмихвате, значи сте на прав път.

Космически съвет: Ще се доближите до вътрешния си художник.

♌ Лъв

Знайте, че никоя проява на доброта или щедрост няма да остане незабелязана и че каквото и да вложите, ще се върне при вас. В същото време не давайте на други с намерение да получите обратно. Направете си услуга и не пазете резултат.

Космически съвет: Трябва да се запитате как можете да бъдете полезни на другите.

♍ Дева

Слязохте в ада и се върнахте. Кожата ви сякаш е наелектризирана и трябва да поемете много положителни емоции, за да се възстановите поне частично. Позволете си да почувствате всичко, без да отхвърляте това, което вашето подсъзнание предлага на вашето внимание. Това ще помогне да се постигне енергийна промяна отвътре и отвън. Прегърнете нуждата си от усамотение, но не се свенете да получите помощ.

Космически съвет: Слушайте подсъзнанието си.

♎ Везни

Работата не трябва да се чувства като тежко бреме. Време е да внесете радост и лекота в уравнението. Вие сте там, където трябва да бъдете и какво красиво място е! Вие също се насърчавате да се свържете с елемента вода. Плувайте, ако е възможно, или се къпете у дома. Слушането на музика за медитация със звуковите честоти на океана е друг начин да останете свързани с потока.

Космически съвет: Работата не трябва да се превръща в скучна работа.

♏ Скорпион

Лечението е свързано с разбиране и възприятие. По този начин събудете своя вътрешен алхимик. Вашето предизвикателство тази седмица е да се запитате: „Как мога да превърна болката си в сила и раните си в мъдрост?“ Практикувайте мълчание. Отговорите, които търсите, внезапно ще се появят в подсъзнанието ви.

Космически съвет: Събудете своя вътрешен алхимик.

♐ Стрелец

Ами ако всички части от пъзела си дойдат на мястото, напомняйки ви, че винаги е имало божествен план? Днес звездите ви насърчават да се откажете от миналото и всички истории, свързани с него. Вие заслужавате да бъдете обичани заради това, което сте. Нито повече, нито по – малко.

Космически съвет: Чудесата чакат пред себе си.

♑ Козирог

Може би връзката ви е била фарс от самото начало. Тази седмица от вас се иска да видите вашата реалност такава, каквато е, а не такава, каквато бихте искали да бъде. Истината може да бъде неудобна в началото и това е добре. Знайте, че това в крайна сметка ще ви позволи да направите крачка към свободата.

Космически съвет: Вижте нещата такива, каквито са.

♒ Водолей

Ако има нещо, в което можете да сте сигурни през следващите седмици, то е, че ви предстои голямо изпитание. Ще трябва да се сблъсквате с ограниченията отново и отново. Най-неприятното ще бъде, че сам си създаваш всички пречки.

Космически съвет: Вътрешните ограничения ви задържат.

♊ Риби

Страстта в една връзка се проявява по различни начини. Изисква се различен вид страст, за да покажеш в какво вярваш, дори ако си се провалил няколко пъти по пътя. И помнете, колкото по-малко егоцентрични сте през това време, толкова повече ще просперирате.

Космически съвет: Време е да запалите вътрешния си огън и да се обичате.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

Дуръс, Албания

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ПОЛИТИЧЕСКИ ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА