Овен

Можете спокойно да започнете да променяте образа си. Всичко ще се оправи на работа. И в личния си живот ще имате нови ярки цветове и впечатления.

Телец

Можете спокойно да разчитате на подкрепата на вашите приятели и колеги. Всичко лошо, което мислите, че няма да се случи, издишайте. Вашият любим подготвя изненада за вас.

Близнаци

Близнаците във вторник ще бъдат прекалено чувствителни към всякакви тайни, тайни и други интригуващи неща. Откажете се от приключенията. Денят ще даде приятни емоции. 

Рак

Представителите на тази зодия в този период се нуждаят от подкрепа, както бизнес, така и морална. Потърсете помощ там, където дори не очаквате. Ако имате избор пред нещо, все още не давайте отговор.

Лъв

Денят не вещае нищо добро. Отделете време да се отпуснете. Все още ви е трудно да се включите в работни дни.

Дева

Девите могат да попаднат в неудобна ситуация. Не се разстройвайте – намерете изход от всяка ситуация! Този период е благоприятен за романтични връзки.

Везни

Животът е труден, но красив и днес ще имате причина да се уверите в това още веднъж. Изчакайте малко с въпроси, отговорите ще бъдат намерени сами. Везните са склонни да се изнервят пред трудностите, но всичко ще се получи.

Скорпион

Денят обещава да бъде луд. Много нови неща ще паднат върху вас, докато старите настойчиво ще изискват незабавно завършване. Самотни Скорпиони, ако искате да уредите личния си живот – сега е моментът!

Стрелец

Ако се замесите в спор, тогава се изправете до последно! Съществува риск, уви, вашите аргументи просто да не бъдат чути. Не трябва да посещавате магазини без спешна нужда, трябва да се спазват карантинните ограничения.

Козирог

Вашите чувства може да са в малко разрошено състояние. Колкото и да е странно обаче, денят ще бъде изключително продуктивен. Потенциалът на живота е висок.

 Водолей

12 януари е чудесен ден за домакинските задължения, ще успеете в това отношение. Не бива да поемате инициатива по време на работа – такива наклонности сега ще бъдат потискани по най-тежкия начин.

Риби

Риби, важно е да запомните, че всякакви решения са голяма отговорност с поредица от последствия. Не бързайте с неща, където не е нужно. Всичко си има време, особено що се отнася до личния живот.

DEMIS ROUSSOS – 10 SUCESSOS AO VIVO

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Baccara – I Belong To Your Heart (2018) [Full Album]