ОВЕН – Събитията ще ви направят по-смели и ще извървите важната крачка, преодолявайки страховете, които ви възпираха. Тя най-вероятно ще е в професионалната сфера.

ТЕЛЕЦ – Сериозна промяна ще има в отношенията ви с човек, към когото не сте безразлични. Каквото и да предприемете, бъдете уверени в себе си, от това ще зависят резултатите.

Кодове на любовта

БЛИЗНАЦИ – С воля и желание за победа ще извървите сигурно пътя до осъществяване на целите ви. Любимият човек ще споделя вълненията ви в израз на взаимност и любов.

РАК – Отстоявайки позициите си ще съберете доста поразпиляната си енергия. Не преигравайте, бъдете гъвкави и не поставяйте условия там, където никой за нищо не ви противоречи.

Бенките предсказват бъдещето

ЛЪВ – Пред вас се откриват много добри перспективи за ново професионално развитие. Любовта също ще се погрижи да ви е леко и ще насити душата ви с много хубави емоции.

ДЕВА – Влиятелни хора ще ви помогнат да постигнете напредък и да разширите бизнеса си, или да заемете по-горна позиция в йерархията. Всичко вече е във ваши ръце, действайте.

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ РАЗКРИ МИСТИЧЕН ХРАМ В ПИРАМИДА НА АЦТЕКИТЕ

ВЕЗНИ – С действията си е възможно да нараните някого, който не е безразличен към вас. С общи усилия и компромиси си изяснете проблема и ще напреднете в намеренията си.

СКОРПИОН – Делово предложение ще ви зарадва, но и изпълни със съмнения. Не прибързвайте с отговора си, обмислете го. Щом съвестта е чиста, сънят е сладък, а живота спокоен.

ВИНЕТУ: НАТАМ СЪМ БИЛ С ТАТЕ, А НАСАМ – В МАМА…

СТРЕЛЕЦ – Запълнената ви програма ще ви натовари от сутринта с куп сериозни ангажименти. Делови задачи ще ви откъснат от семейните проблеми и ще забравите за тях до вечерта.

КОЗИРОГ – Не пропускайте да обърнете внимание на неотложните задачи, в противен случай ще ви се напомни по нежелан начин. Дамите ще бъдат ухажвани и ще се чувстват щастливи.

ПЕТЪК 13-ТИ – СЕУВЕРИЕ ИЛИ ДЯВОЛСКИ ДЕН

ВОДОЛЕЙ – Не е задължително да се нагърбвате с всички задачи, които трябва да бъдат свършени. Насочете вниманието си към дела, имащи отношение към конкретна тематика.

РИБИ – Желанията ви ще се осъществяват трудно, причината за което търсете само в себе си. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте сами събитията. Отворете сетивата си за любовта.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Natalie Hadek

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...