Овен   Денят не е подходящ за скучно ежедневие. Изберете дейности, свързани с творческо търсене, напредък, обновяване. Днес е чудесно време да покажете своите артистични и промоционални умения. Ще постигнете признание, популярност и нови фенове по-бързо, ако любимият ви стил е авангард. Възможно е да има неочаквани щастливи преживявания, свързани с успеха на децата или развитието на любовна връзка.

Телец  Днес нараства нуждата ви от трансформация и хармонизиране на околното пространство. Можете да помислите за козметичен ремонт, промяна на дизайна. Въпреки това, по-важно от всички промени ще бъде топлата и приятелска психологическа атмосфера във вашето семейство. Не забранявайте на себе си и на близките си да творите, да изразявате собствената си индивидуалност. Това е чудесно време за домашни тържества и партита, включително такива с участието на деца.

Близнаци  Днес е благоприятно общуване с деца, съседи, близки роднини. Едно кратко пътуване ще донесе много приятни преживявания. По пътя е възможна успешна покупка. Можете да получите покана за среща, за разходка, за гостуване, за музикален концерт или клубно парти. Денят е чудесен за виртуално общуване, особено за посещение на женски сайт или форум. Добро време за посещение на фризьор.

Рак Днес не е изключено внезапно попълване на текуща сметка или електронен портфейл. Ще бъде естествено да искате да харчите пари за екстри, стилни дрехи, модни аксесоари, ефектни предмети от интериора. Чудесно време за избор на оригинални подаръци, включително виртуални (пощенски картички, пароли за платено съдържание, компютърни програми). Децата могат да се поглезят с нова играчка или да зарадват с билет за цирка.

Лео Комбинирайте личен чар с грижа за външния вид, тогава ще бъде невъзможно да ви устоим. Модни дрехи, оригинална прическа, изискан парфюм ще подчертаят уникалния ви образ и ще го направят незабравим. Създаването на приятелства по това време е по-добро сред жените. Днес е идеалното време за начинания, които ви доставят удоволствие, а не са свързани с агресивна конкуренция и отчаяна борба за място под слънцето.

Дева Трезвото внимателно изчисление днес отстъпва място на творчеството и вдъхновения ентусиазъм. Може да има повишен интерес към общуване с деца, изобразително изкуство, уеб дизайн, шоубизнес, игри, рекламни дейности. Един рискован експеримент ще успее, ако е свързан с търсене на творческа независимост. Не е изключена внезапна тайна любов, провокирана от общуване във виртуална среда.

Везни Покажете повече яркост и независимост днес, не се страхувайте да покажете своя оригинален стил. Може внезапно да ви сполети любов от пръв поглед.Това е идеалното време за фирмено парти, модно ревю, бизнес презентация, уеб дизайн, бизнес с подаръци, фризьорство. Можете да отворите и популяризирате личен интернет ресурс (сайт за визитки, женски форум, рекламен блог).

Скорпион Враждебността и силната конкуренция не са актуални днес. Постигнете целта си с мирни средства. Може би за това ще трябва да демонстрирате своите таланти в областта на изкуството, рекламата, развлеченията. Популярността на вашето творчество или бизнес ще бъде повишена от оригинално проектиран или радикално актуализиран уебсайт. Поддържайте неформални отношения с началниците (особено ако шефът ви е жена).

Стрелец  Днес сте щастливи в любовта, късмет в играта, можете да се надявате на успех в творческите си начинания. Избягвайте интригите и агресивните методи на работа, в този момент те са напълно излишни. Това е подходящият момент за смяна на обстановката, за начало на ваканционно пътуване, за ярко начало на любовна връзка. Ще бъде лесно адаптиране в непозната среда (например в чужбина или в чужд град).

Козирог  След като влезете в играта, не прекрачвайте границата на позволеното: вълнението може да бъде опасно за вас. Леката симпатия ще се превърне в страст или в неочаквана психологическа зависимост от обекта на интерес. Сексуално приключение, финансово приключение ще ви принуди да промените обичайния си начин на живот. Ако искате да похарчите пари днес, купете нещо супер модерно, необикновено, запомнящо се (оригинална декорация, стилен подарък).

Водолей  Днес ви е трудно да устоите на чуждия чар. Приятелствата могат да се превърнат в романтични. Съюзът, сключен в този ден, ще бъде едновременно източник на щастие и главоболие за вас. В бизнеса или творческата сфера един добре координиран тандем може постоянно да щурмува поради борбата за власт или пари. Брак, сключен в този ден, може да се превърне в пречка за вашия бизнес или кариерно израстване.

Риби  Днес едно извънредно решение ще бъде най-правилното. Това е чудесен ден за творчество, за обновяване на условията на труд, за промяна на скучния стил на общуване. Можете да успеете в бизнес, свързан с мода, изкуство, реклама, подаръци, родителство, организиране на празници и партита, интериорен дизайн, дизайн на уебсайтове. Полезно е да разредите рутината в офиса с игра, експеримент, флирт.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНАГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: НОВИНИ, ЗАБАВА, РЕКЛАМИ…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА