ОВЕН – Добрите ви попадения ще ви донесат предимства. Нищо не е случайно, градите успеха си търпеливо и последователно. Отношенията ви с партньорите са коректни, което укрепва доверието във вас.

ТЕЛЕЦ – Приключва работата си по общ проект и ще си осигурите повече удобства за бита. Понякога се налага човек първо да направи жертви, а след това да се наслаждава на получените блага.

БЛИЗНАЦИ – Обмислените ви действия ще се съсредоточат върху предначертаните приоритети и с тях ще започнете деня си. Имате желания, за които моментът не е подходящ.

РАК – С приятели ще пристъпите към общи задачи и няма да се разочаровате, очевидно добре сте ги мотивирали. Заложете на екипния принцип на работа, а не на индивидуалните замисли и начинания.

ЛЪВ – Нерешени проблеми в семейството могат да ви попречат в работата ви днес. Намерете сили в себе си и се извинете или поемете инициативата, за да не застават недоразуменията на пътя ви повече.

ДЕВА – Емоционални преживявания очакват по-младите представители на знака. Други ще проявят интерес към идея, заслужаваща вниманието ви. Дали в бизнеса или в емоционален план – ще имате успех.

Lara Fabian Album Complet – Lara Fabian Best Of – Lara Fabian Greatest Hits 2018

ВЕЗНИ – С предимство ще се отнесете към бизнеса си, подготвили сте почвата и момента за жътва е дошъл. Всички предпоставки за успех са на налице, не прекалявайте с твърде прибързани действия.

СКОРПИОН – Общуването ви с представител на интересуващата ви сфера ще ви даде ценни идеи за развитието на дейността. Използвайте дадените ви съвети, но не ги приемайте изцяло като чиста монета.

СТРЕЛЕЦ – Добре обмисляните ви ходове днес ще ви подтикнат към навременни действия. Ще имате успех, ако водената от вас политика, е добронамерена към всички, които са в близкото ви обкръжение.

КОЗИРОГ – В отношенията си с интимния партньор настъпват нови моменти и това ще разнообрази емоциите, но може да доведе и до охладняване на отношенията ви. Бъдете доста внимателни.

РИБИ – Голяма е вероятността ваше предложение да се приеме без забележки от колеги и началници. Не пропускайте да поздравите някой до вас с лични му успех, покажете му съпричастността си.

ВОДОЛЕЙ – Партньори и хората от обкръжението ви ще изявят претенции към вас, но ще останат доволни от поведението ви. На свой ред и вие ще се възползвате от интереса им и ще лансирате своя идея.

Feelings (1978) – PERRY COMO – Lyrics

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Bethany Giura
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Best French Love Songs For All Times – Mon Cœur Collection

 

loading...