ОВЕН:Така или иначе всичко не беше лесно, но стана още по -трудно. Вашият владетел Марс все още е свързан със Слънцето и става многократно по -силен, по -амбициозен и агресивен. Но сега и ретрограден Меркурий се присъедини към тях. Нещо се обърка в партньорството, в което трябва да се прави справедливост. Мирът и хармонията са под въпрос. Може да има изкривена информация, неразбиране на същността на въпросите, могат да възникнат кавги. Внимавайте да не станете агресивни и да кажете нещо, което трудно ще забравите по -късно. И най -важното, не лъжете и въпреки че това не е вашата черта на характера, обстоятелствата могат да ви принудят да го направите. Най -добре е сега да сте сами, да не се свързвате с никого. Това ще ви спаси от провокациите, които хвърлят звездите и ще ви даде възможност да разберете по -добре себе си, да формулирате целите и желанията си. И по пътищата бъдете изключително внимателни.Скоростта е вашият враг сега.

За брюнетките с любов

ТЕЛЕЦ: Сега вашата личност се стреми да изрази себе си, появиха се желание и нови цели. По принцип това се отразява повече в работата. Така че, ако са се появили нови идеи за това как да подобрите работния процес, тогава не се колебайте да отидете при управлението и да го приложите – ще бъдете чути и оценени. Що се отнася до партньорствата, тук всичко е много критично. Сега е много лесно да ги унищожите. Не бързайте да решавате нещата, погрижете се за близките си и партньорите по време на работа. Между другото, по време на работа те могат финансово да ви насърчат или да получат някакво наследство от вашите роднини – като цяло очаквайте неочаквани пари.

Какво забелязва мъжът на първа среща с жена

БЛИЗНАЦИ: Погледнете себе си днес. На вашата любов към знанието и способността да се учите. Можете да четете и разбирате документи и няма да бъдете поставени в рамка, знаете как да говорите с хората – и ще намерите компромисно решение. Не вярвайте на лъжите и измамата, вие сами ще разберете и изясните. В семейството ще бъдете сдържани и търпеливи и не обиждайте никого. И с парите, моля, бъдете по -внимателни: ако не сте 100% сигурни, по -добре е да не ги харчите и да не се занимавате с никакви финансови транзакции. Времето сега е трудно и трябва да го преживеете внимателно. Бъдете наясно, помислете какво правите и кажете и всичко ще бъде наред.

Лицето показва съдбата, характера и здравето на всеки

РАК: Вашият знак все още е изложен на риск, защото осмата астрологична къща, къщата на кризата, преминава. Може да се почувствате притиснати или доминирани от някого. Бомба може да избухне във финансовия сектор или просто парите ще бъдат много ограничени. Ако започнете нещо, бъдете внимателни. Може да има измами или просто не разбирате всичко. Съзнанието сякаш е замъглено. И най -важното са вашите емоции. Те може би просто търгуват в момента.

На какви жени се доверяват мъжете

ЛЪВ: Лъвовете на практика излязоха от кризисния период . Реализира много. Ние сме си поставили нови цели и сме готови да се стремим към тях. И всичко би било наред, ако ретроградният Меркурий не се прилепи към вашия владетел, Слънцето, плюс Марс добавя блясък. Следователно, Лъв иска да разкъса и хвърли! Но не мислете, че някой конкретно иска да ви нарани или обиди. Просто сега е моментът за всички – всички са на ръба … И помнете, че сега за вас всеки конфликт е загуба на пари … По -добре седнете тихо в ъгъла.

Безгрешна грешница в леглото

ДЕВА: Девата изживява трудно време. Вашият владетел Меркурий все още е ретрограден и дори във връзка със Слънцето и Марс! Сега имате повече от достатъчно енергия и сила. И ти искаш, и трябва да направиш нещо … Много е важно да преведеш тази енергия на огъня в работа, още по -добре, ако тази работа е физическа или правиш нещо със собствените си ръце. Особено сега партньорската комуникация е нежелателна – има шанс да се скарате. Както и да е, по -добре е сега да си сам. Мислете, разсъждавайте, мечтайте, изграждайте нови планове.

Избраха най-сексапилните жени на всички времена

ВЕЗНИ: Везните в момента са в средата на действието. В твоя знак е събрана могъщата троица: Слънцето, Марс и Меркурий ретроградни. Значи се страхуваш или си щастлив? Вероятно и двете. Радвай се на пристигането на мощна енергия и сили, които сега са в разгара си. И се страхувайте от тези горещи и остри емоции, които сега могат да ви покрият по всеки въпрос. Това важи особено за партньорствата. Грижете се за близките си хора, не ги безпокойте, сега и на тях не им е лесно. Проверявайте информацията, която ви идва особено внимателно. Това е в документи и транзакции и просто в общуване с хора …

Lara Fabian Album Complet – Lara Fabian Best Of – Lara Fabian Greatest Hits 2018

СКОРПИОН : Слънцето, Марс и Меркурий ретроградно събрани в знака на Везни. Изглежда, че това не ви засяга, но вашият владетел Плутон прави кармичен аспект на тази троица. Това означава, че ще бъдете засегнати от тези мощни енергии. Ще дойдат мощни сили, както и горещи и остри емоции. Особено те могат да покрият в областта на работата и финансите. Възможно е да направите грешка, съществува риск да бъдете измамени. Плутон вече е приятел с Нептун, така че може да сте обект на някаква илюзия. Но има и друга страна на това приятелство: сега би било хубаво да се занимавате с домакинство и семейни дела. Би било хубаво да общувате с близки. Слушайте музика, направете нещо заедно, просто говорете и покажете състрадание и покажете любовта си.

Най-скъпата тоалетна е от 3 тона чисто злато

СТРЕЛЕЦ: И Венера, и Луната са на посещение в Стрелец днес. И става дума за чувства, емоции и любов. Съответно може да се предположи, че именно в тази област се случват основните събития, които вълнуват Стрелцов. Тясното общуване на Луната с Марс, Слънцето и ретрограден Меркурий, които стоят заедно, може да доведе до промени в чувствата и раждане на нови чувства и взаимоотношения. Единствената опасност е, че чувствата ви могат да бъдат измамени. Ако става въпрос за партньорство, тогава или ще бъдете измамени, или ще бъдете измамени от партньорите. И можете да реагирате много агресивно и негативно на това. Ако става въпрос за работа, тогава е по -лесно: внимателно проверете документите, номерата, актовете и всичко ще бъде наред, защото сте били предупредени. Е, ако това е романтична връзка, тогава съветът е следният – просто не бързайте, не правете преждевременни заключения,нека времето мине и всичко ще си дойде на мястото.

Древнокитайски вибратор от династия Хан, датиращ от 2 век пр.н.е.

КОЗИРОГ: Козирозите вече имат всичко за пари и работа. И трябва да кажа добри времена за вас. Вашият знак сега е във 2 -ри астрологичен дом, условно – в къщата на парите, а вашият владетел Сатурн също е тук. Сатурн вече е силен, креативен и ви води към вашата цел. Развързва възлите, очевидно финансови, намира нестандартни начини за излизане от кризисни ситуации и пробива през затворени врати. Просто не отклонявайте пътя и проявете твърдост и старание. Сатурн не търпи мързеливи хора и словенци. И тогава Плутон, който също е във вашия знак, със сигурност ще донесе положителни промени и ще увеличи вашите финансови потоци. И помощта на Бялата Луна сега е гарантирана за вас, но при условие, че няма да има агресия, раздразнение и негативизъм от ваша страна. Ако не нарушите божествените закони, не навредите на ближния си, ще действате справедливо,тогава ситуацията ще „излезе“ по най -добрия възможен начин. Ще бъдете изненадани и щастливи.

Златни татуировки сменят традиционните бижута

ВОДОЛЕЙ : Обикновено всеки се кара и се страхува от Сатурн. Но за теб, скъпи Водолей, той е най -добрият ти приятел днес. Все още е във вашия знак. Днес той ви помага с пари. И той ви предупреждава: пазете се от измами от партньори! Може би той ще помогне да ги доведе до чиста вода. И той също ще привлече гости в къщата ви.

РИБИ: Вашият владетел Нептун току -що влезе в 4 -та астрологична къща, в дома на семейството и във вашия дом, което означава, че цялото им внимание и енергия на Риби вече ще бъдат насочени към решаване на семейни въпроси и решаване на жилищния въпрос. Нептун прави добър аспект на Плутон, който струва пари в къщата, което означава, че дава големи финанси или възможност за заем.Плутон също може да бъде загубен като големи промени: или в семейството, или ще промените дома си. Владетелят прави творчески аспект на Венера. Тя също ще даде пари за вашите начинания, особено ако тези начинания са за красота и комфорт. Но той не е приятел с Луната, която е пълна със страхове и емоциите са извън мащаба. Ще трябва да се съберете и да преодолеете страховете и емоциите си.

Feelings (1978) – PERRY COMO – Lyrics

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Bethany Giura
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 

 • Saxophone – Historia De Un Amor