ВОДОЛЕЙ – Не залитайте в лоши настроения в днешния ден. Разчитайте на присъствието на близките и на приятелите си около вас при нужда. Започнатото днес ще завърши с успех.

ОВЕН – Дори и да не постигнете максимума от заплануваното днес ще има какво да ви удовлетвори. Нужна ви е повече решителност в действията, колебанията ви пречат да се развивате.

ТЕЛЕЦ -Съобразявайки се с нуждите на семейството ще проявите повече активност, така щото да задоволите очакванията на близките си. Деловите задачи също ще ви накарат да се съобразите.

БЛИЗНАЦИ – Хубави новини свързани с дома, децата и семейството. Споделете ангажираността си по подготовката на предстоящо събитие и ще имате повече време за себе си.

РАК – Забравете за стреса, разтоварвайте се по всеки, удобен за вас начин. Денят е подходящ за среща с приятели, които предпочитат компанията ви. Има какво да ви създаде настроение.

ЛЪВ – Дамите могат да помислят за външния си вид, като се подложат на разкрасяващи процедури. Новости от различен характер ще ускорят взимането на важни решения.

ДЕВА – Не мислете за старото, вникнете в перспективите и започнете да действате. Ще ви мотивират и радостни вести, идващи от различни посоки. С искрено желание ще работите.

ВЕЗНИ – Днес желанията могат да се сбъдват, за това внимавайте как ще се възползвате от благоприятните моменти. Следвайте плана и вътрешния си глас, от тях ще черпите вдъхновение.

СКОРПИОН – Може да обогатите професионалните си знания и умения, ако дадете предимство на колегите си. С удоволствие ще се отдадете на любимите си хобита и ще можете да се разтоварите.

СТРЕЛЕЦ – Пазете се от недоброжелатели, които ще се опитат да ви оплетат в интригите си. Ако не се опитвате да сте \\\”В час\\\” с всички слухове, ще сте по-спокойни и застраховани от грешки.

КОЗИРОГ – Въздържайте се да правите оценка на всеки, дръзнал да попадне в полезрението ви. Ако нещо ви безпокои се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на околните.

РИБИ – Самочувствието ви расте, наред с повишаващите ви се собствени критерии, но си дайте сметка дали така не се отдалечавате от обкръжението си. Заложете и на старите приятели.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...