ОВЕН – Денят започва много добре за повечето от представителите на зодията. Настроението ви е прекрасно. За щастие днес ще ви се открият много и разнообразни възможности.

ТЕЛЕЦ – Мнозина от вас ще бъдат разсеяни и е по-удачно да се заемете с неща, които не изискват цялото ви внимание. Настроението ви е отлично и това компенсира всичко останало.

С кои зодии ще се разбирате чудесно и от кои трябва да бягате

БЛИЗНАЦИ – Предстоят ви сериозни предизвикателства днес. Предпочитате да вървите по трасиран и сигурен път, но в даден момент рискът е нещото, на което трябва да заложите. Не се колебайте.

РАК – В делови план деня се очертава като изключително успешен. Възможно е да сключите дълго очаквана сделка или да сключите договор за изпълнението на ваш проект.

Любовен хороскоп за всяка зодия

ЛЪВ – Полагате много усилия и може би сте леко обезсърчени. Знайте, че градите нещо, което тепърва ще дава своите плодове. Имайте търпение и не насилвайте събитията. Вечерта ви очаква приятна изненада.

ДЕВА – Напълно сигурни сте в това, което правите. Не допускайте никакви недоразумения да нарушават плана, който предварително сте предначертали да следвате. Бъдете самоуверени и работете.

Познай дали те харесва чрез езика на тялото му

ВЕЗНИ – Много вероятно е днес да ви се наложи да вземете важно решение. Не се колебайте твърде дълго, за да не изпуснете добра възможност. Осланяйте се на трезвата си преценка.

СКОРПИОН – Справяте се отлично, но може би сте прекалено скептични към околните. Не подценявайте съветите на приятелите си. Днес те могат да се окажат много полезни.

Кога жената отива в чужди мъжки ръце

СТРЕЛЕЦ – Може да пренебрегнете предпазливостта днес. Не се тревожете да грешите. Всичко ще ви бъде простено, а най-вероятно ще се окаже, че е и за добро.

КОЗИРОГ – За повечето от вас денят ще бъде наситен със събития. Откриват се много възможности да осъществите идеите си. Възползвайте се от случая, който ви се открива.

Нещастните жени не са добри партньори в леглото

ВОДОЛЕЙ – Натоварен и динамичен ден за повечето от вас. Съсредоточени сте върху осъществяването на мащабен делови проект и за сега това поглъща цялата ви енергия.

РИБИ – Делата ви се развиват много добре и можете да разчитате на пълен успех. Не се плашете от промените, които ви предстоят. Те са свързани с много положителни емоции и със сигурност ще ви донесат удовлетворение.

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. 11.  България – Китай 中国-保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Tom Boxer feat. Antonia – Morena (Moresst & Olmega Remix)

Коментирай