ХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ /ВИДЕО/

0
1270

ОВЕН – Анализирайки развитията около вас, ще обмисляте промени, с цел оптимизация и по-добра ефективност на работата, връзките и живота ви.

ТЕЛЕЦ – Не се колебайте да покажете на някого, че го обичате и сте готови на жертви в името на любовта си към него.

Мислите си, че жените са изкусни манипулаторки? Само вижте как го правят мъжете!

БЛИЗНАЦИ – Започнатите през днешния ден занимания, и особено онези, които са насочени към подобряване на физическото ви, професионално и духовно развитие ще имат положителен и бърз резултат.

PАК – Предстои ви да изживеете вълнуващи мигове в любовта си, но проявете щедрост и към близките си. Избягвайте конфликтите, за да не губите от енергията си.

10 признака, които определят мъдрата жена

ЛЪВ – Днес избягвайте конфликти и изблици на емоции, за да запазите духа и здравето си в добра форма. Погрижете се за всичко, което се очаква от вас, като не пренебрегвате и своите ангажименти.

ДЕВА – Пътуванията, срещите и впечатленията ще ви се отразят добре днес, ще планирате нови начинания и с повече увереност в силите си ще работите върху реализацията им.

Фермер подпирал вратата си с метеорит

ВЕЗНИ – Нещо ново, което предстои да се наложи в живота ви: връзка, обучение или перспектива добива по-реални очертания. Днес е ден за любов и приятелства, обвързването ви с някого ще се задълбочи.

СКОРПИОН – Изпълнени сте с хубави мисли и в добро настроение ще преминете през днешния ден. Общуването с професионалисти ще обогати опита и информацията ви.

Синът на супердонор на сперма издирва хиляди братя и сестри

СТРЕЛЕЦ – Следвайки изпълнението на програмата си, ще работите и върху нововъведения на работното място или по въпроси, касаещи роднини и решаване на финансови проблеми.

КОЗИРОГ – Новостите, които прилагате на работното място или в личен план очаквате да подобрят или най-малкото да разнообразят живота

Дрон засне племе в Амазонската джунгла, неподозиращо за външния свят /СНИМКИ+ВИДЕО/

ВОДОЛЕЙ – В хубаво настроение сте и с подходящата нагласа да работите върху нови проекти и да търсите нови предизвикателства

РИБИ – Промените, които следват са за добро, не се съмнявайте в това и работете по реализацията им. Проявете щедростта си и ще се чувствате доволни. Слушайте сърцето си и не се ограничавайте в диети.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 8.  България – Китай 中国-保加利
 1. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 5. 11.  България – Китай 中国-保加利