Основната опасност на този ден е да попаднете под въздействието на непочтените и преследващи егоистични интереси на хората, да следвате тяхната преднина и в резултат на това да понесете загуби – както от морален, така и от материален характер. Трябва да сте особено внимателни с новите онлайн познати: много неприятен човек може да се крие зад много хубав аватар.


Овен

Отрицателните мисли, които може да ви затрупат в този ден, се страхуват от активни действия, така че почистването ще ги накара да се изпарят или, ако не можете да работите в Цветница, спортувайте.

Телец

Необходимо е да се намали комуникацията, включително онлайн комуникацията в социалните мрежи и мигновените съобщения и телефонните разговори, по-добре е да се предпочита четенето на класическа литература.

Близнаци

Умората от принудителна комуникация със семейството може да доведе до насилствено изясняване на отношенията.  Домашното насилие: как да прекъснем порочния кръг? До използването на физическа сила: най-важното в тази ситуация е да се ограничат емоциите.

Рак

Твърденията на любим човек, които той реши да направи в този момент, вероятно са неоснователни, така че се опитайте да не ги приемате присърце.

Лъв

Трябва да сте много внимателни към предложенията за бързи и обезпокояващи приходи, особено ако идва от непознати, непроверени хора.

Дева

Всякакви финансови транзакции са забранени, дори ако искате да погасите дълга или да прехвърлите таксата на картата, помолете да прехвърлите този приятен момент в друг ден.

Везни

Не най-доброто време за емоционално хвърляне и размисъл – резултатът може да бъде силен удар върху самочувствието, което не е най-добрият начин да повлияете на професионалните дейности и личния живот.

Скорпион

Емоционално реагирайки на провокации, ще подклаждате силите на злото, които прогонват вашите недоброжелатели – по-добре е да проявите сдържаност, което, между другото, ще разгневи ненавистниците още повече.

Стрелец

Не бива да споделяте с никого идеите, които ще се появят във вашето време: има голям шанс мечтите ви просто да бъдат откраднати и осъществени на практика пред вас.

Козирог

Силно се обезкуражава да вземате важни решения, които е вероятно да бъдат погрешни и да давате обещания – най-вероятно няма да можете да ги изпълните.

Водолей

По-добре е да се откажете от евентуална комуникация с човек от миналото – най-вероятно той няма да се появи в живота ви с най-добрите намерения.

Риби

Важно е да предпазите възрастните роднини от ежедневните катаклизми – енергията им е почти на нула, така че ще им бъде трудно, без вашата подкрепа, да им се противопоставите.

Frederic Chopin – Mysterious Forest

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Julianne Kissinger
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

House Relax 2020 – Best of Vocal Deep House Mix 2020 – Relaxing Music #3
loading...