Днес, 11 юли, нарастващата Луна е в знака Стрелец. Денят е идеален за правене на планове за седмицата и обмисляне на това какво ще ви направи щастливи. Помислете за мечтите си, обсъдете ги с хора, които ви вдъхновяват за нови постижения. И звездите днес призовават да бъдем по-добри към другите.

♈ Овен

Ти си там, където трябва да бъдеш, Овен. Вашата империя расте със стабилни темпове. Ако сте мислили за разширяване, сега е моментът да инвестирате сериозно. Не забравяйте, че наличието на правилните хора до вас през това време ще ви служи добре. Важно е само те да споделят вашите идеали. Същото важи и за личния ви живот: вместо да преследвате мимолетни познати, изберете тези, които ще бъдат с вас дълго време.

Космически съвет: Вие сте там, където трябва да бъдете.

♉ Телец

Изминали сте дълъг път, откакто сте си поставили тази цел. Време е да спрем за момент и да погледнем назад. Погледнете назад и помислете върху опита, който сте натрупали. Също така се отървете за известно време от чувството за спешна нужда да „стигате някъде“ или „да постигнете нещо“. Съсредоточете се върху това къде се намирате в момента. По този начин ще можете да се насладите на красотата около вас.

Космически съвет: Понякога пътят към целта е по-важен от самата цел.

♊ Близнаци

Няма да има инструкции. Никога не можеш да разбереш напълно друг човек, колкото и да се опитваш, Близнаци. Въпреки това можете да го обичате и да проявите състрадание. Търпението и нежната постоянство са ключовете към промяната на междуличностните отношения. В момента трябва да работите върху постигането на по-дълбока интимност. Преодоляването на бариерите може да ви помогне да се откажете от натрапчивите идеи за това как трябва да бъдат нещата.

Космически съвет: Бъдете мили с хората около вас днес.

♋ Рак

Няма какво да се лекува, поправя или възстановява. Вие сте това, което сте. Откажете се поне за един ден от желанието постоянно да работите върху себе си. Просто приемете себе си и се опитайте да научите на удоволствието от живота. Днес Вселената ви напомня, че възприемането на външния свят е просто отражение на вътрешния. Колкото по-добри сте към себе си, толкова по-добри ще изглеждат другите към вас.

Космически съвет: Избягвайте да работите върху себе си днес, по-скоро се фокусирайте върху приемането на себе си.

♌ Лъв

Спомнете си за мечтите, които сте имали в младостта си. Изпълваха с надежда и даваха повод да скочим от леглото всяка сутрин, нали? Мечтите от онова време може вече да не изпълват душата ви с вдъхновение и това е нормално. Няма нищо добро обаче, ако не сте намерили с какво да ги замените. Говорете със себе си за това днес, Лъвове. Фокусирайте диалога върху нещата, които наистина са важни за вас в момента.

Космически съвет: Намерете мечта, която ви вдъхновява да постигнете.

♍ Дева

Кога за последен път направи нещо за първи път, Дева? Може би мечтата ви е непостижима в стария свят. Може би трябва да отидете в нов свят. Вземете този скок на вярата, става ли? Разчупете старите модели, отидете от познатото към непознатото. Запомнете: не е нужно да сте перфектни. Не е нужно и да си мил. Просто започнете, майсторството ще дойде с времето.

Космически съвет: Излезте от зоната си на комфорт, ще стане само по-удобно.

♎ Везни

Склонни сме да вярваме, че нашата стойност е правопропорционална на това колко правим за другите. Нашата способност да ги лекуваме, коригираме или осигуряваме за тях играе важна роля в това как възприемаме себе си. В действителност обаче можете да бъдете обичани безусловно – просто заради това, което сте. Днес звездите ви призовават да бъдете себе си – оставете комплекса на вашия спасител да си почине.

Космически съвет: Опитайте се да получите толкова, колкото давате.

♏ Скорпион

На всички ни се е разбивало сърцата заради тези, които сме обичали. Всички сме били свидетели как някой близък излиза през вратата, за да не се върне никога. Това ли трябва да ни попречи да вярваме в любовта? Трябва ли това да ви попречи да се насладите на прекрасната връзка, която може да избухне в живота ви днес? Абсолютно не.

Космически съвет: Дръжте красивото си сърце отворено.

♐ Стрелец

Какво означава домът за вас, Стрелци? Кои са хората, които хранят душата ви и вдъхват чувство за сигурност? Днес звездите ви призовават да им отделите своето време и внимание. Съберете се поне за кратко с вашето племе, споделете истории от миналото, както и мечти. Знаейки, че сте подкрепен, ще ви даде крилете, от които се нуждаете, за да летите и да постигнете целите си.

Космически съвет: Намерете някой, който е готов да ви подкрепи.

♑ Козирог

Забравете за секунда кое е правилно и кое не. Помислете какво ви храни и храни душата ви. Понякога отхвърляме най-доброто решение, защото то изисква от нас да приемем нашата бунтарска черта. В крайна сметка, ако й се подчините, няколко души ще бъдат разочаровани, а след това дори повече. Днес обаче трябва да сте готови да направите скок на вярата. Звездите ви насърчават да поемате някои рискове.

Космически съвет: Днес правете това, което смятате за правилно за вас, а не за другите.

♒ Водолей

Преди да започнете този ден, направете дълга почивка за чай. Задайте си следния въпрос: какво ме прави щастлив и какво трябва да ме прави щастлив според другите? На първия въпрос ще бъде по-трудно да се отговори, но това е смисълът. Отделете време да помълчите и запишете мислите си за това. Просто оставете думите да текат, това ще доведе до големи открития, Водолей.

Космически съвет: Мислете за неща, които ще ви направят щастливи.

♊ Риби

Вие надминахте себе си през последните няколко месеца, Риби. В резултат на това придобивате възможности, които преди са изглеждали само далечна мечта. Така че кажете „да“ на новите неща, но се уверете, че го правите според собствените си условия. Ако помните колко струвате, играта винаги ще върви във ваша полза. В романтичната сфера звездите ви напомнят, че някои рискове си заслужават. Кажете истината за това кой сте и какво търсите.

Космически съвет: Вашата упорита работа започва да се отплаща.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTERESTLauren Luongo
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА