ОВЕН – Ще откриете добри възможности за бизнес, за които не сте мислили до сега и без колебание ще действате. Има и други задачи, които не търпят отлагане, и с които ще се заемете. Резултатите няма да се забавят.

ТЕЛЕЦ – Природата ще върне усещането ви за простор и ще ви вдъхнови за нови търсения. Наред с това ще ви направи по-добри и сърдечни. Нещо случайно и интересно за вас ще ви привлече неудържимо.

Бионсе зове към приемане на жените с по-налети тела /ВИДЕО/

БЛИЗНАЦИ – Запазете спокойствие и следвайте приоритетите си. Ако сте притеснени напразно ще разпилявате енергията си. Време е да сложите ред сред нещата си и да се научите да разчитате на себе си.

РАК – Гледайте оптимистично на заниманията си, всяка негативна мисъл би се отразила неблагоприятно на развитието на делата ви. Въздържайте се от прибързани действия и в личните си контакти.

Сърцата на влюбените бият в един и същи ритъм

ЛЪВ – Разумът и практичната ви мисъл ще ви подтикнат да заложите на нещата, които разбирате и няма да сбъркате. Очакват ви финансови придобивки и други удовлетворяващи ви развития.

ДЕВА – Правни и административни въпроси ще занимават представителите на знака днес. Подготовката ви за бъдещ проект изисква познания, които ви липсват, но бихте могли да наваксате.

От проститутките ставали най-добрите съпруги

ВЕЗНИ – Очакванията ви са основателни и предстои да получите всичко, за което се подготвяте и работите. Динамично ще се развиват събитията, част ще пътуват, други ще организират бизнеса си.

СКОРПИОН – Добри новини, отнасящи се до бизнеса, семейството и пътуванията. Много от представителите на знака ще се поздравят с придобивки. Не пренебрегвайте заслугата на близките ви хора.

Сексуалната ориентация зависи от кръвната група

СТРЕЛЕЦ – Дистанцирайте се от онези, чието поведение не одобрявате, ако разбира се, това е възможно. И за напред ще продължите да се вслушвате най-вече в разума си, колкото и това да не се харесва на някого.

КОЗИРОГ – Делова или друга уговорена среща ще подобри очакванията ви, повишавайки наред с това активността ви. Ще работите по осъществяването на добрите перспективи, които откривате пред себе си.

Ето кои мегаполиси ще изчезнат, ако ледът се стопи (ВИДЕО)

ВОДОЛЕЙ – Силните ви изяви днес ще бъдат вашата заявка за успех. Не бъдете максималисти, възможни са изненади. Занимаващите се с посредническа дейност ще осъществяват полезни контакти.

РИБИ – Напрежението от последните дни ще ви се отрази, внасяйки обърканост и колебания в действията ви. Важно е да се вслушате в себе си и да изясните собствените си чувства.

 • До сълзи красива мелодия! Толкова близо! ( клипове 2021 новости )

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Amanda Taylor

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • 5 Легендарных Хитов, пяти Легендарных Групп!
loading...