ОВЕН – Бъдете наблюдателни и разчитайте знаците, които срещате. Така ще изградите вярна представата си за събитията и хората, защото е знайно, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.

ТЕЛЕЦ – Творческите търсения ще ви доставят духовна наслада, откривайки неща, близки до сърцето и усещането ви за нещата. Със силата на разума си можете да въздействате върху другите.

БЛИЗНАЦИ – Благоразположението на някого към вас ще ви предразположи към нуждите му и на свой ред ще го подкрепите. С желание за промяна ще пристъпите към поредното предизвикателство.

РАК – Във връзка с реализацията на задача, свързана с бизнеса или имаща отношение към личните ви дела, ще се организирате от сутринта. За други денят се свързва с пътуване, служебно или по семейно.

ЛЪВ – Изясняване на отношения или позиции с хора, с които работите. Това ще изчисти съмненията помежду ви и направи работата ви по-спорна. Въздържанието също е част от компромисите.

ДЕВА – Независими и открити, ще ви бъде по-лесно да изразите мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Ще реализирате намеренията си, още повече, че мотивацията ви е силна.

Kylie Jenner

ВЕЗНИ – Не се суетете излишно, бъдете делови и точни. Така по-бързо и лесно ще свършите предвидената за деня работа, а и ще си спестите излишни обяснения, съвети и разход на енергия.

СКОРПИОН – Денят е по-подходящ за разпускане, съзерцаване и анализиране на събитията. Но нуждата от пари няма да ви остави дълго да мислите за духовните си предпочитания.

СТРЕЛЕЦ – С позитивни мисли и практичен подход ще ви бъде по-лесно да постигнете целите си днес. Не се противете на нечие предложение, целящо подпомагане на бюджета ви. Такива хора са рядкост.

КОЗИРОГ – Днес ще работите за привличане на повече хора в своя подкрепа. Значимостта на делата ви буди интерес към вас и това улеснява работата ви. Правете го без излишни емоции.

ВОДОЛЕЙ – С дружелюбно поведение и в конструктивен дух ще преминете през днешния ден, но са възможни и изненади. Подтиснете чувствата си за превъзходство и ще станете по-убедителни.

РИБИ – Анализирайки последните развития около вас, ще стигате до решения за бързи действия, различни от рутинната ви работа. Към себе си се отнасяйте с внимание, определете точно какво ви пречи.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Katelyn Runck

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Andy Tielman – My Love
loading...