♈ ОВЕН: Овенът днес има добър ден, който ще донесе много положителни емоции. Владетелят на знака Марс прави положителни аспекти на Слънцето и Луната. Уверени сте в себе си, лесно можете да установите контакт с другите. Самочувствието ви ще скочи до небето, тъй като всички около вас ще ви обсипват с комплименти. Много Овни имат страхотни идеи за работа или собствен бизнес. Ще бъде възможно да реализирате плановете си малко по-късно, така че, моля, бъдете търпеливи. Благоприятен ден за посещение на социални събития, официални тържества и неформални партита. Вие не само ще си прекарате добре, но и ще научите много интересни неща, ще се запознаете с хора, които скоро ще изиграят важна роля в живота ви.

♉ ТЕЛЕЦ: Благоприятен ден за проява на вашите таланти в професионалната сфера на дейност, за разкриване на творческия потенциал. Владетелят на вашия знак Венера се е свързал със Слънцето и Нептун. Можете лесно да решавате важни работни проблеми, слушайте интуицията си, тя няма да ви подведе. Днес изкуството ще ви привлече особено силно, дори ако никога не сте се смятали за негов ценител. Отидете на някое ново шоу, създайте шедьовър от собствено производство или просто излезте сред природата и се възхищавайте на нейната красота.

♊ БЛИЗНАЦИ: Потенциалът на живота на високо ниво. Владетелят на вашия знак е съвместно с Юпитер – планетата на голямото щастие. Очакват ви късмет, покачване на силите, способността да очаровате другите. Денят е благоприятен за проява на вашите способности във всички сфери на дейност, за разкриване на вашия творчески потенциал. Тишината и спокойствието царуват във вашето семейство, а атмосферата сякаш по вълшебство изведнъж стана приятна и приятелска. Дипломацията на отношенията започна да дава резултати.

♋ РАК: Владетелят на вашия знак Луна прави тригон до Марс. Днес смело ще изразявате емоции, чувствата и разумът са балансирани. Този ден може да бъде посветен на разкриването на творчеството, любовта. Попълнете всички случаи, които са в последния етап. Удоволствието обещава любим бизнес или хоби. Пред вас е дългоочаквана среща с човек, който ви разбира. Споделете с него вълнуващи въпроси и заедно ще намерите отговора на тях.

♌ ЛЪВ: Благоприятен ден за реализиране на амбициозни планове, за постигане на отдавна установени цели. Вашето Слънце е в съвпад с Венера и Нептун. Няма да се откажете от плановете си, дори ако други са против вашите планове. Опитайте се да се държите тактично и деликатно, за да не обидите никого – да разваляте отношенията с каквото и да било. За да работите по Нептун, ви препоръчвам да стоите близо до водата. Дори и да е все още студено в открити води, винаги можете да се запишете за басейна, защото плуването е полезно за всички органи на тялото ви, добро кръвообращение и укрепване на нервната система.

♍ ДЕВА: Днес е труден ден за Девите, нежелателно е да вземате важни решения, както и да се срещате с хора, от които очаквате помощ и подкрепа. Понякога е трудно да се намери общ език с близки, някои Деви се карат с тези, които са им особено скъпи. Природата ви е дарила с огромен запас от жизненост и енергия, но все пак дори вашата издръжливост има граници. Не се карайте до изтощение, навременната почивка ще има благоприятен ефект върху цялостното ви здраве. В храненето се придържайте към зависимостите си – зеленчукови ястия, млечнокисели продукти, пресни билки и плодове са много полезни за Девите.

♎ ВЕЗНИ: Вашият владетел Венера е във връзка със Слънцето и Нептун. Днес е благоприятен ден за среща с хора от противоположния пол. „Сериозната“ връзка, която възниква, вероятно ще доведе до по-дълбоко чувство. Продължете – няма да бъдете разочаровани в бъдеще. Семейните отношения се развиват днес без предупреждения за буря, а домашната атмосфера е прозрачна и стабилна. Във финансово отношение денят ще бъде спокоен – не се очакват големи разходи, но не се очакват и лесни пари. Внимавайте с портфейла си – има риск да срещнете мошеник, който иска да поеме вашите средства. Ако сте планирали пазаруване, опитайте се да се справите с малки покупки.

♏ СКОРПИОН: Скорпионите преминават през период на трансформация, според техния знак Прозерпина върви, днес тя прави секстил на владетеля на знака Плутон. Този аспект е на заден план и не предполага никакви драстични кардинални действия, а по-скоро стратегия за постепенен многоетапен изход от ситуацията. Тази вълшебна висулка, която съдбата ни дава, чувствате се като малко дискомфорт, знаете, че нещо трябва да се промени в живота, не може да продължи по този начин. Не сте готови за драстични промени, но в главата ви се появиха мисли за промени в живота.

♐ СТРЕЛЕЦ: Днес можем само да завиждаме на вашата енергия и ефективност. Случаите буквално ще изгорят в ръцете ви – ще можете да решите най-трудните проблеми и да вземете дори тези, които отдавна са отложени. Вашият владетел Юпитер е във връзка с Меркурий и Луната. Опитайте се да не влизате в конфликт с другите – не всеки ще може да подкрепи вашата неуморна дейност. Позволете си да се отпуснете и да се отпуснете. По-добре да прекарате спокойна вечер у дома.

♑ КОЗИРОГ: Вашата цел днес е да помогнете на други хора. Вашият строг учител Сатурн се е свързал с Луната. Днес сте способни да правите добри дела. Помощ може да бъде поискана както от вашите роднини, така и от непознати хора. Можете да помогнете на някои с действията си, но по-често ще се изисква вашият съвет. Ако имате опит в който и да е проблем, не се колебайте да споделите с хората. Вашата информация ще бъде получена правилно и в бъдеще ще можете да привлечете подкрепата на тези хора.

♒ ВОДОЛЕЙ: Планетите Меркурий, Юпитер, Луна и Сатурн преминават според вашия знак, колко енергия ви дават! Вие сте във водовъртеж от събития, успявате да реагирате правилно на различни енергии и ще имате страхотен ден. Успех ви се усмихва, някои стари желания може да се сбъднат. Не са изключени изкусителни бизнес предложения. Амбициозните и упорити представители на знака ще имат шанс да се изкачат по кариерната стълбица, да заемат позицията, която отдавна заслужават. Всякакви срещи вървят добре, комуникацията с близките радва. Не са изключени хубави познати.

♓ РИБИ: Рибите прекарват много плодотворно, в техния знак е Слънцето и дори съвместно с Венера и Нептун. Това е много полезно време, когато страхотни резултати могат да бъдат постигнати с минимални усилия. Всичко върви по най-добрия начин, добрите идеи се появяват навреме, хората, с които бихте искали да общувате, неочаквано напомнят за себе си. Положителни емоции и приятни изненади, включително романтични, ще присъстват в живота ви днес.

Adouce – L’ été Indien

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Ashley Resch 
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

HAPPY WOMEN’S DAY

 

loading...