Днес, 11 май, на нарастващата луна е идеален за решаване на работни проблеми и подобряване на ежедневието. Опитайте се да избягвате кавги и конфликти – денят е пропит с енергията на изразяване. Отървете се от тъжните мисли – всичко е материално. Погрижете се за тези, които са ви наистина скъпи днес.

♈ Овен

Овен, днес остро усещате бремето на несбъднати мечти, неизказани думи, писма, които така и не стигнаха до адресатите. Но може ли Вселената да не ви е наказала? Тя просто те подготвяше да получиш това, което поискаш. Почувствайте неразрешените чувства в тяхната цялост, тъй като скоро може да ги загубите завинаги. Не забравяйте, че сезонът на затъмнението ни предоставя мощен портал за промяна.

Космически съвет: Научете се да обичате себе си.

♉ Телец

Телец, мислете за този период като за необходима пауза. Странично шоу. Запетая в сложно изречение. Всичко е както трябва и всичко се развива по големия план. Така че, пуснете фалшивото чувство за контрол, тогава ще позволите на висшите сили да ви помогнат. Ето няколко неща, които трябва да имате предвид, докато прекрачвате прага: подготвят ви се за приятно пътуване, а не сте наказани; Вселената е мил и любящ родител, който винаги се грижи за вас.

Космически съвет: Не отказвайте спонтанни предложения.

♊ Близнаци

Близнаци, ние сме склонни да имаме фиксирани идеи за това кои сме, за нашето място в света и тези идеи понякога пречат на реализирането на най-смелите ни идеи. Днес се откажете от фалшивите представи за вашето „аз“. О, колко много ще откриеш, когато стъпиш в неизвестното!

Космически съвет: Ценете всяка секунда от живота.

♋ Рак

Рак, какво не искате да правите днес: губете време безмислено или поглезете всички по прищявка. Какво да направите: Фокусирайте се върху спестяването, вместо да харчите, дарете за благотворителност и подкрепете достойна кауза. Ако действате според закона на кармата, всичко, което инвестирате във Вселената, ще ви се върне многократно!

Космически съвет: Внимавайте за думите и действията си.

♌ Лъв

Лъв, лесно е да сложиш нещата под килима; преструвайки се, че всичко е перфектно, когато очевидно не е. Но този вид отровна позитивност ви засяга повече от всеки друг. Вселената ви напомня да заявите своите очаквания. Кажете какво се случва вътре във вас, дори ако това ви кара да се чувствате уязвими. Знайте, че комуникацията е ключът към изграждането на здрави взаимоотношения.

Космически съвет: Обърнете внимание на хората, които обичате.

♍ Дева

Дева, ето една дива мисъл: ами ако се получи? Лейди Късметът е на ваша страна днес и обещава да ви помогне да се справите с най-трудните обстоятелства. Откажете се от предпазливостта и стъпете в неизвестното. Вярвайте, че златните врати на възможностите ще се отворят за вас, ако положите усилия. Осмелявам се!

Космически съвет: правете добро по-често – ще бъдете възнаградени за всичко.

♎ Везни

Везни, ако сте търсили перфектния апартамент, подгответе се за малко късмет този месец! Звездите ти казват: това, което търсиш, търси теб. Тези, които вече са намерили своя мечтан дом, могат да направят документите. Колкото по-бързо се отървете от обикновените неща, толкова по-бързо можете да се потопите в задачите, които ви доставят най-голямо удоволствие: ремонт на стаята в съответствие с вашия отличен вкус. Между другото, не се страхувайте да скъсате старите връзки. Смяната на обстановката ще помогне за всичко.

Космически съвет: Не спасявайте връзка, която не съществува.

♏ Скорпион

Скорпион, нещо те притиска и не можеш да го разбереш. Отделете малко време, за да анализирате откъде идва суматохата. Може би причината да се чувствате претоварени не са други хора, а вашите собствени очаквания? Време е да се отървете от остарелия скрипт. Време е да добавите още игра към разказа. Да, и още нещо! Съвършенството е надценено. Добре е да се спънете и да паднете по пътя.

Космически съвет: Простете си за минали грешки.

♐ Стрелец

Стрелец, има моменти в живота ни, когато всичко изглежда като невъзможна задача и в главите ни има глас, който ни казва, че упоритата работа, която вършим, няма да постигне нищо. Какво не искате да правите днес: слушайте бърборене. Какво да направите: Започнете да работите. Побързай. Вие сте на прав път, Стрелец. Започнете да се наслаждавате на пътуването на живота, вместо да обсебвате дестинацията. О, и ако имате възможност да учите с ментора, на когото разчитате, просто кажете „да“!

Космически съвет: Не се страхувайте да питате мнението на властите.

♑ Козирог

Козирог, всички сме склонни към излишък в една или друга степен. Някои намират спасението си във вана с осолен карамелен сладолед. Други се обръщат към психеделиците. Как да избягате от рутината, когато тя стане твърде много? Обърнете внимание на нездравословните навици и модели на самосаботаж, които се появяват в момента. Вместо да слизате по тях по низходяща спирала, изберете пътя на беззащитността. Слушайте какво казват вашите зависимости. Нещо ви подсказва, че сте по-близо до освобождаването от старите модели, отколкото си мислите.

Космически съвет: Научете се да подреждате правилно приоритетите.

♒ Водолей

Водолей, главата и сърцето ви са в конфликт! Вашите емоции продължават да пречат на това, което трябва да правите. Не работи нито за вас, нито за хората около вас. Така че, намерете начин да вземете правилното решение, без да сте толкова строги към себе си. Ако ви е трудно да решите какво може да е, затворете очи и влезте в себе си. Вашият вътрешен водач е нетърпелив да започне диалог с вас днес.

Космически съвет: Не се критикувайте за малки неуспехи.

♊ Риби

Риби, имаме избор. Винаги имаме избор: да станем горчиви с времето или да превърнем отровата, излята в чашата ни, в сладък еликсир. Нещо ви подсказва, че имате смело сърце и че независимо от всичко ще изберете второто. Вселената иска да знаете, че получавате подкрепа в момента. Вярвайте, че от сегашния опит ще станете по-силна и по-устойчива версия на себе си.

Космически съвет: Погрижете се за психичното си здраве.