ОВЕН – Използвайте умението си, за да подредите нещата, които считате за важни в бита и ежедневието си. Включете и близките си в изпълнение на част от задачите, ако това ще ви облекчи.

ТЕЛЕЦ – Настроението ви ще е добро, делата ви се подреждат според вашите очаквания. Скоро ще имате хубави поводи за празнуване. Присъствието ви ще изглади недоразуменията в семейството.

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

БЛИЗНАЦИ – Разговорите ви с близък човек ще му помогнат да преодолее тревогите си и да подобри самочувствието си. Други от вас ще пътуват – за развлечение или във връзка със служебни дела.

РАК – Ентусиазирано ще се посветите на новите си начинания и без да губите време ще стигнете до първите добри резултати. Прагматичното ви мислене ще ви насочи към подходящите хора.

Каква жена си според хороскопа на келтите?

ЛЪВ – Захванете се с по-малко задачи днес. Нямате полза от разпиляване, което освен, че е ненужно и хаби силите ви. Интересно запознанство ще ви носи предимства за в бъдеще.

ДЕВА – Не показвайте умората и раздразнението си към колегите, бъдете вежливи и готови за взаимопомощ. С прецизните си действия ще улесните изпълнението на много важна обща задача.

Египетски хороскоп

ВЕЗНИ – Радостни вълнения ще ви разтоварят от грижите и ще направят деня ви хубав. Ако може да отмените някои от ангажиментите си, го направете, за да сте заедно с хората, които обичате.

СКОРПИОН – С вярва в доброто и оптимистично настроени за бъдещето си, ще изживеете пълноценно деня си, занимавайки се с приятни неща. Отношенията с близките ви са повече от всякога добри.

Тибетски хороскоп

СТРЕЛЕЦ – Много от вас ще продължат да работят по задачи от бизнес-характер. В търсене на начини за подобряване на организацията на работа, ще вземете много бързо нужните решения.

ВОДОЛЕЙ – Проблемите на много хора ще станат и ваши, което ще ви направи по-заети и отговорни. Вземайте решенията си, като добре се вслушвате не само в своето мнение.

Митологичен хороскоп

КОЗИРОГ – Нека намерят място сред приоритетите ви някакви по-приятни за вас самите занимания. Издигането ви в йерархията е факт, с който мнозина вече ще трябва да се съобразяват.

РИБИ – Без да позволявате намеса в делата си ще работите в полза на намеренията си. Независимият ви дух ще свърши своето, а добра новина ще ви мотивира да станете по-активни.

loading...