На този ден енергията на повечето знаци на зодиака ще бъде в разгара си, други се насърчават да привличат потока на енергия чрез практика и медитация, пише slovofraza.

Овен

Овенът днес ще се характеризира с повишено самочувствие, което ще даде сили за решаване на текущи проблеми. Личният живот в този ден може да достигне ново ниво.

Телец

За Телец 11 април може да се характеризира с мисли за живота, които значително ще отвлекат вниманието от работата и текущите дела. За да не сте в облаците през целия ден, опитайте се да се концентрирате добре.

Близнаци

Финансови усложнения са възможни, особено следобед. В отношенията с другите си струва да проявите незаинтересованост и да се опитате да разберете по-добре техните желания и нужди.

Рак

Ракът днес да се грижи за здравето си. Самолечението обаче не си заслужава – последствията могат да бъдат критични, по-добре е да се консултирате със специалист.

Лъв

Лъвът днес ще има нужда от воля и решителност. Астролозите препоръчват да не сте мързеливи, защото дори най-малките ви недостатъци могат да бъдат изложени.

Дева

Днес може да има голям шанс за конфликт със семейството и колегите. Те могат да възникнат на фона на дискусиите за финансите и разпределението на отговорностите.

Везни

Везните имат страхотен период за подобряване на работните процеси – разговорите с колегите ще протичат добре, общ език ще бъде лесно да се намери.

Скорпион

Не се страхувайте да демонстрирате лидерски качества – вашата вътрешна издръжливост и вродено спокойствие ще ви помогнат при решаването дори на най-сложните задачи.

Стрелец

За Стрелец денят ще протича хармонично и хармонично – текущите дела няма да се разстроят и тяхното добросъвестно изпълнение може да донесе истинско удоволствие.

Козирог

На този ден можете спокойно да се заемете с анализа на вашите дела и да изведете изпълнението на вашите идеи на ново ниво. Времето е благоприятно за финансови транзакции. Вероятно ще е възможно да се намери начин да се подобри финансовото им състояние.

Водолей

Днес Водолеят в никакъв случай не трябва да се поддава на мързела. Направете това, което трябва добросъвестно и късмет ще ви се усмихне.

Риби

Интуицията днес ще помогне на Риби в различни области на живота. Чувствайте се свободни да разчитате на собствените си чувства при вземането на решения. Тези, които нямат двойка, чакат изненади.

NICO feat. SINCLAIR AND WILDE – You Are Not Alone

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Jessica Barton
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Nonstop 1990s Greatest Hits – Dance Hits of the 90s Megamix – Best Dance Music of 90s Eurodance
loading...