ОВЕН – На повечето от вас денят ще премине в работа. Новостите ще ви изненадат от сутринта, в повечето случаи градивни и приятни. Верни на себе си, ще се въздържате от неизпълними обещания.

ТЕЛЕЦ – Сблъсквайки се с административни препятствия, ще намерите сили и добри контакти, благодарение на които ще продължите работата си. Без да рискувате излишно, ще спазите сроковете.

Силните отличителни страни на всяка зодия

БЛИЗНАЦИ – Ще отвърнете на предизвикателствата пред вас, които ще ви направят активни и без колебание ще се впуснете в действие. Може би това сте чакали от дълго, искрата е запалена и ще постави ново начало.

ЛЪВ – Деловите ви срещи изискват да сте овладени и без излишни емоции да следвате интересите си. Можете да въздействате върху околните с логическата си мисъл и практични съвети.

Как вашата зодия влияе на външността ви

РАК – Не позволявайте отговорностите и напрежението да пречат на позитивното ви мислене. Гледайте на тях, като на възможност да опознаете по-добре себе си и неразкритите си възможности.

ДЕВА – Ще се съсредоточите върху работата си, изпипвайки детайлите, за да елиминирате изненадите и да ускорите добрите резултати. Не показвайте личните си предпочитания, ако трябва да сте обективни.

Мъжете се влюбват в тях, дори и със затворени очи – 3 спиращи дъха зодии

ВЕЗНИ – Ще срещнете хора и ще се включите в събития, носещи ви приятни емоции. Ще ви се отдава без затруднения да постигате целите си. Съдбата е благосклонна към вас, искайте и ще ви се даде.

СКОРПИОН – Не прибързвайте с желанието си да се покажете най-знаещи и можещи, защото може и да грешите. Във ваш интерес е да потърсите и нечие друго мнение, направите ли го, ще спечелите.

СТРЕЛЕЦ – Запазете темпото си на работа, но не влизайте в твърде рисковани начинания. В професионалната сфера са възможни изненади, за някои от вас те са свързани с належащи промени.

СЕКС ХОРОСКОП НА COSMOPOLITAN

КОЗИРОГ – Приятни развития за търсещите работа. Ще получите предложение или ще започнете свой бизнес, в резултат на което ще повишите активността си. Ще работите за повишаване на авторитета си.

ВОДОЛЕЙ – Не изключвайте изненадите днес, бъдете подготвени за всякакви развития. Съобразявайки се със ситуациите, ще приключите задачите си без затруднения и времето ще ви стигне.

С кои зодии ще се разбирате чудесно и от кои трябва да бягате

РИБИ – Ще дадете предпочитание на обща задача, с която ви свързват служебни или други взаимоотношения. В много от ангажиментите ви ще вземат участие и други хора, и това ви задължава.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...