ОВЕН – Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях.

ТЕЛЕЦ – Отделяйки внимание на всяка подробност, в крайна сметка ще приключите работата си доволни от резултатите. Умората няма да ви откаже от търсене на подходящи начини за развлечение, нещо повече.

БЛИЗНАЦИ – Запазвайки правото си да вземате сами решенията си, ще заявите претенциите си към онези, които са под ваш контрол. Приобщете ги към задачите си и ще постигнете напредък.

РАК – На път сте да приключите започната задача, очаквайки и съответното възнаграждение. Вниквайки в подробностите, ще прецизирате всичко до край, така, както само вие умеете.

ЛЪВ – Великодушно ще се съобразите с изискванията на партньорите си, въпреки вътрешните си резерви. Няма да съжалявате, скоро ще откриете нови възможности, от които ще се възползвате.

ДЕВА – Ще дадете всичко, работейки по приключване на проект, и усилията ви ще бъдат възнаградени. Не е възможно всички да одобряват действията ви и философски ще приемете забележките им.

ВЕЗНИ – С цената на всичко сте решени да се справите с проблемите. Мотивирани сте и ще успеете, продължавайки своя успешен период. Служебни пътувания в страната или чужбина.

СКОРПИОН – Ще поставите успешно начало на нови начинания и дългосрочен проект. Трудът ви ще се оцени и скоро ще стигнете до добри резултати. Вървите много устремени към целта си.

СТРЕЛЕЦ – Ще започнете деня си с усмивка и с амбицията да постигнете намеренията си. В работата си ще проявите съобразителност и ще отхвърляте задачите си според важността им.

КОЗИРОГ – Водени от необходимостта да се справяте със задачите, ще пристъпите към работата си по-смели. Новините ще ви подтикнат към предизвикателство и в края на деня ще се поздравите с успехи.

ВОДОЛЕЙ – Условията за реализация на плановете ви ще са добри и в повечето случаи нещата ще зависят изцяло от вас. Не хабете енергията си заради безхаберието на някои, запретнете ръкави и действайте.

РИБИ – Добрите ви намерения, в съчетание с активна работа ще ви доближат до желаните резултати днес. Поставяте си цели, които не са по силите на всеки, но вие ще се справите успешно.

Maria Daines ~ Love is Love
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Ishtar – Je sais d’ou je viens (превод)
loading...