ОВЕН: Може би в началото на този ден няма да се чувствате най -добре , но хората около вас са сигурни, че сте в отлична форма. Това потвърждение на вашата привлекателност ще има най-благоприятен ефект върху вашето настроение и благополучие. Приемайте комплименти и любезности с увереност – сега не е моментът да се срамувате. Съгласете се, когато ви кажат колко сте сладки, защото всъщност е така. С течение на деня настроението ви ще става все по -добро.

Любимият ни цвят издава част от характера ни

ТЕЛЕЦ: Нерешените въпроси от романтичен характер вече не ви объркват както преди, защото започвате да разбирате по -ясно какво искате и какво не. Някой от вашето обкръжение преминава през същия етап от своето развитие и затова ще ви бъде много благодарен за съвета. Днес е чудесен ден да споделите вашите идеи, мисли и съвети за запознанства. Творчеството ви ще ви помогне да намерите нови начини за общуване с хората.

Тинейджърка твърди, че е бременна от Исус (ВИДЕО)

 

БЛИЗНАЦИ: Бихте могли да използвате няколко нови цели, просто ги поддържайте прости и ясни. Трябва да си напомните колко сте умни и находчиви! Способността ви да се адаптирате към обстоятелствата ще ви бъде много полезна днес, особено в ситуация, която преди това изглеждаше непреодолима. Сега повече от всякога искате да видите какво се случва с нова перспектива.

Лакът за нокти говори за характера на жената

РАК: Ако се съсредоточите върху нови начинания, няма ли да подминете укрепването на съществуващите връзки? Не забравяйте, че всяка стъпка, направена в миналото, ви приближава до мястото, където сте сега, и по -нататъшните действия ще определят дали ще достигнете желаната точка в бъдеще. Спомнете си стари приятели, когато разговаряте с нови. Напишете благодарствено писмо до бившия си учител или ментор. Не забравяйте, че животът не е само за бъдещето.

Вдовицата на Елвис Пресли разкри дълго пазена тайна /ВИДЕО/

ЛЪВ: Имате ли впечатление, че вие ​​сте тези, които винаги започват планове с приятелите си? Ако ви се струва, че нищо нямаше да се случи, освен ако не сте поели цялата организация и не сте уведомили всички останали по имейл, тогава проверете теорията си. Спрете да бъдете забавляващ за близките си и вижте какво ще излезе от това. Подозренията ви или ще се окажат неоснователни (и можете да си вземете почивка), или ще бъдете прави и може би ще осъзнаете, че сте безсрамно използвани.

Cosmo кодекс: Любовта в 25 асоциации

ДЕВА: Най -малката промяна в ежедневието ви може значително да повлияе на бъдещите ви планове. Може би вашият график оставя място за маневри, но това не може да се каже за приятели. Ето защо, преди да промените нещо в плановете си за прекарване на време заедно, свържете се с всички и проверете дали всички са доволни от всичко. Не очаквайте всички да променят датата и часа на насрочено събитие толкова лесно, колкото вие. Ако настоявате, можете да предизвикате негодувание сред приятелите си.

10-те най-харесвани типа мъже

ВЕЗНИ: В сърцето ви доминират две много различни емоции в момента и тази двойственост ви преследва. Бавно и напомнете си, че не е нужно да вземате решение и да давате окончателен отговор точно сега. Опитайте се да помислите за чувствата си и да преминете към логичен начин на мислене, за да анализирате правилно случващото се. Поемането на контрол над емоциите ви може да бъде много полезно.

Час на класния! 5-те най-ужасни грешки при целуването /18+/

СКОРПИОН: Чувствате се най -щастливи, когато хората, които обичате, са щастливи. За съжаление в момента това не може да се каже за всички ваши близки. Обикновено веднага разбирате, когато някой се прави само на щастлив, за да не ви разстрои, а днес е точно такъв ден. Погледнете отблизо хората около вас и разберете кой от тях се преструва. Интуицията ви вече е много силна, така че лесно можете да намерите правилните думи, за да насърчите някой в ​​нужда.

Половете всъщност са ПЕТ!

СТРЕЛЕЦ: Ако мислите, че сами контролирате деня си, тогава ще бъдете много изненадани! Няма да е друг човек, неприятна изненада или дори лошо време – това е заради вашето непредсказуемо настроение! Най -лошото нещо, което можете да направите, е да се принудите да направите нещо, което не искате, или да се преструвате, че сте ентусиазирани от нещо, което изобщо не ви интересува. Правете само това, което искате и дайте пълна свобода на чувствата си.

Тест: Колко е сексуалното ви IQ

КОЗИРОГ: Някой иска да сподели с вас новите си идеи, но имате ли време да ги изслушате? Опитайте се да забавите достатъчно, за да можете да слушате хора, които не са достатъчно мощни или достатъчно убедителни, за да привлекат вниманието ви. Вие сте от онези редки хора, които не оценяват книга по корицата. Затова бъдете по -отворени, дори ако това, което чувате, наистина не ви харесва. В това има нещо, което е повече от забележително.

Добричлия е първият в света със задно салто върху лед

 

ВОДОЛЕЙ: Отварянето и допускането на някого в живота ви може да бъде предизвикателство. Често се случва – трудно се намират най -добрите неща. Самите вие ​​чувствате, че е време да отслабите защитата си и този път интуицията ви подсказва правилните неща. Няма съмнение от съмненията и страховете, но сега не бива да им обръщате внимание. Слушайте сърцето си и вярвайте, че можете да се справите с последствията от вашите действия. Вие контролирате живота си – действайте по -смело и бъдете по -креативни!

ПРЕДИ ДА ПОДАРИТЕ ЦВЕТЕ, ПРОЧЕТЕТЕ ЗА СИМВОЛИКАТА НА ЦВЕТЯТА

РИБИ: Сега се отварят много нови възможности и въпреки че някои от тях изискват много усилия и време, вие наистина искате да се възползвате от тях. Някои хора може да не са в настроение за забавление в наши дни, но бихте искали да започнете да ги организирате. Опитайте се да оставите настрана всички светски скучни неща, за да се подготвите по -добре за събитията през следващите дни. Нивата на енергия се повишават, така че лесно можете да направите нещо зашеметяващо.

Kings of Leon – Sex on Fire (Subtitulada

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Alizee – J’en Ai Marre