ХОРОСКОП ЗА 10 НОЕМВРИ

0
275

Днес, 10 ноември, Луната е в Близнаци. Доста хармоничен ден. Всичко е в баланс. И възникващият излишък от сили е най-добре насочен в творческа посока.

♈ Овен

Вие сте в състояние да почувствате дълбоко болката на другите и това ви кара да искате да ги обгърнете в топла прегръдка. Но всеки трябва да изпита това, което трябва. Намерете начин да бъдете там, без да се гмуркате стремглаво в нечия чужда болка.

Космически съвет: Не се губете в историите на други хора.

♉ Телец

Всяко преживяване е предназначено да ви научи на важен урок. Истината е, че и преди сте се сблъсквали с по-сериозни проблеми. Така че, доверете се на себе си, за да победите вашите демони, вътрешни и външни. Но не позволявайте на злите езици да съсипят живота ви.

Космически съвет: Имате достатъчно сила, за да победите демоните си.

♊ Близнаци

Вече знаете всички начини, по които трябва да посеете семената на промяната. Спрете да се стеснявате да приемате подаръци от съдбата и Вселената. Енергията на пълнолунието ви насърчава да възвърнете силата си.

Космически съвет: Спрете да затъмнявате светлините си.

♋ Рак

Размихте границите, напрегнахте се и освен това изпитахте горчивина и негодувание. Не е нужно по никакъв начин да компенсирате любовта на другите. Не изпадайте в драма и се фокусирайте върху зареждането на собствените си резерви. 

Космически съвет: напълнете чашата си.

♌ Лъв

Вече знаете какъв ще бъде отговорът на почти всеки въпрос. Вече знаете границите си и с какво не сте съгласни. Не се стеснявайте да общувате с другите. Днес звездите ви призоваха да внесете яснота в отношенията.

Космически съвет: Бъдете ясни относно своята истина.

♍ Дева

Очаква ви яснота от другата страна на затъмнението по пътя ви и нова цел. Обърнете внимание на всички възможности за растеж и движение напред. Обърнете внимание на всички начини, по които се насърчавате да излезете от зоната си на комфорт. Подготвяте се за промяна от дълго време.

Космически съвет: Препоръчваме ви да излезете от зоната си на комфорт.

♎ Везни

Всяко преживяване е важно и вие го разбирате с всяка клетка на тялото си. Настройте се на живота, който желаете и заслужавате. Днес ще бъдете възнаградени.

Космически съвет: Този ден ще ви донесе радост.

♏ Скорпион

Вече имате силата, мъдростта и ресурсите, за да осъществите плановете си. Съсредоточете се върху това да го правите стъпка по стъпка. Когато става въпрос за вземане на решения, силно се препоръчва да се вслушате в практичната си страна на личността точно сега.

Космически съвет: Навлизате в период на стабилен растеж.

♐ Стрелец

Не е нужно да се поддавате на всяка малка негативна мисъл, която ви хрумне. Ще научите, че вие ​​отговаряте за това как се развива вашият сценарий и че най-добрият начин да вземате решения е да балансирате логиката и интуицията си.

Космически съвет: Доверете се на сигнали от други хора.

♑ Козирог

Необходима е смелост да кажете „не“, да поставите границите си и да изберете себе си, дори ако сте обучени да поставяте всички останали на първо място. Научавате се да приоритизирате нуждите си и да отстоявате позициите си. Не всеки ще го хареса.

Космически съвет:  Събудете воинския си дух.

♒ Водолей

Време е да си върнете вярата в себе си и да направите смела стъпка. Безсрамно изразете какво искате от тази връзка. За какво ви напомня Вселената: Смесеното сигнализиране само ще ви заклещи във времеви цикъл.

Космически съвет: Вие сте готови да излезете победител от битката.

♊ Риби

Понякога получавате това, което сте поискали, по начина, по който сте поискали. В други моменти се сблъсквате с трудности и забавяния. Но може би няма провидение, а реален фактор, който съсипва всичките ви начинания в зародиш.

Космически съвет: Време е  да се отървете от това, което не ви трябва.