ОВЕН – Ще имате много възможности, а освен това и време и енергия за реализирането им. Желанието ви да поемете инициативата в дейности, в които са включени и приятелите ви, приятно ще ги изненада.

ТЕЛЕЦ – Не се поддавайте на тежки мисли във връзка с финансовите въпроси. Че парите не стигат е ясно на всички, но защо трябва да си трошите живота с подобни разсъждения, нещата все някак ще се подредят.

БЛИЗНАЦИ – Отложете решаването на важни финансови въпроси, сигурно съвсем скоро ще имате добри приходи и тогава ще е по-лесно да се справите с проблемите.

РАК – Един ден с авантюристичен дух. Ще ви се иска да изпробвате някоя прогресивна идея. Днес може да си опитате късмета в някоя от онези игри, предлагащи множество награди.

ЛЪВ – Днес трябва да сте много внимателни в действията си, защото може да реагирате неадекватно и да не постигнете онова което очаквате. Сигурно ще сте неудовлетворени от събитията на днешния ден.

ДЕВА – Днес трябва да сте максимално ефективни, а ключът към това е добрата организация. Сигурно ще сте зависими от много неща, но това не бива да ви притеснява. Днес е ден за работа и то досадна.

ВЕЗНИ – Тази вечер е новолуние. Днес се посяват идеите, насоките за развитието през следващите 30 дни. Най-добре е да прекарате този ден в усамотение и размисъл.

СКОРПИОН – Днес ще сте абсолютно погълнати от една идея, до такава степен, че нищо друго няма да ви вълнува. А трябва. Може да получите пари, които отдавна сте отписали.

СТРЕЛЕЦ – Един доста приятен ден, ще можете да се представите в пълния си блясък. Идеи няма да ви липсват, но реализацията им малко ще ви куца. Днес ще надминете себе си.

КОЗИРОГ – Днес трябва да сте по-толерантни и готови да изслушате и противоположната гледна точка. Осъзнайте и се опитайте да примирите противоположностите вътре в себе си.

ВОДОЛЕЙ – Днес се налага да действате по-целенасочено, особено по отношение на финансовите въпроси. Важно е обаче да бъдете принципни и да не променяте убежденията си.

РИБИ – Денят може да е доста напрегнат, ще сте склонни да приемате нещата твърде лично и това може да попречи на бизнеса ви. Най-добре ще е ако успеете днес да обърнете по-голямо внимание на дома.

Stive Morgan – Wandering soul [HD]

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Форинър – Заслепен от познание (BG subs) – HD
loading...