Днес, 1 юни, растящата Луна се премести в съзвездието Рак. Тя ще облагодетелства онези, които са готови да отворят сърцата си за ново и да подредят чувствата си. Освен това си струва да припомним, че ретроградният сезон е към своя край. Време е да се подготвите за завръщането си към активен живот.

♈ Овен

Малкият танц на страховете и съмненията в главата ви започна да се превръща в истински мюзикъл. Какво е огромното разочарование, което те обзе? Време е да се отървете от неувереността в себе си и да си спомните за целите си. Спрете да потискате истинските си желания, няма нужда да се страхувате от истинските ви. Звездите препоръчват на Овните да не се паникьосват и да слушат настоящето.

Космически съвет: Не се съмнявайте в себе си, следвайте сърцето си.

♉ Телец

Поемате твърде много опити да угодите на всички. Не можете едновременно да станете най-добрият в кариерата, в личния си живот, в компания и в хобито. Време е да се научите как да използвате правилно ресурсите и да не се разпилявате по всичко наведнъж. Днес Вселената ще предостави на Телците възможност да се отпуснат и да преосмислят ценностите си. Осъзнайте, че трябва да изберете един, за да бъдете щастливи.

Космически съвет: Позволете си да се отпуснете, време е да помислите за почивка.

♊ Близнаци

Не мислите ли, че надценяването на вашите възможности не води до нищо добро? Особено когато става дума за личен живот. Конфликтите със сродната ви душа няма да решат проблемите ви, а сривът на гнева към близките ще донесе самота вместо облекчение. Време е да премахнете самосъжалението, да спрете да обвинявате целия свят за неуспехите си. Струва си да се опитате да преосмислите действията си и да започнете да се учите от грешките си.

Космически съвет: не плюйте в кладенеца, скоро сами ще пиете от него.

♋ Рак

Не можете да се откажете, дори ако стотният опит не донесе резултати. Отчаянието и безнадеждността са станали постоянни спътници на Раците, което се отразява негативно на отношението ви към света. Опитайте се да се отървете от негативната енергия, защото тя убива и последните зрънца надежда. Поради маниакалното желание за победа виждате само неуспехи, пренебрегвайки всички постижения. Погледнете на ситуацията от различен ъгъл.

Космически съвет: Внимавайте с мислите си, не позволявайте на негативността да завладее.

♌ Лъв

Дори светът наистина да се върти около вас, това не би било повод за патос и гордост. Короната на Лъвовете отново стигна до тавана, време е да я свалим за нормално съществуване. Разбира се, да обичаш себе си и да знаеш своята стойност са необходими качества за всеки човек, но всичко се нуждае от мярка. Напоследък си станал твърде голям. Ако не спрете веднага, ще трябва да възстановите отношенията си с другите за дълго време.

Космически съвет: Вие сте твърде егоцентричен, забавете темпото и се спуснете на земята.

♍ Дева

Природният чар и харизмата си свършиха работата. Девите отново блестят с привлекателност, която не може да не привлече противоположния пол. Днес е време за романтика. Отидете на среща, уредете романтична вечер или признайте чувствата си на някой, който дълго време не е бил безразличен. Вселената даде на Девите шанс за любов – използвайте го правилно.

Космически съвет: Покорете с красотата си, време е за любов.

♎ Везни

Краят на ретроградния сезон означава за вас, Везни, време да поработите върху емоциите си. Обикновено сте склонни да давате сърцето си на тези, които не го оценяват. Скоро обаче ще се озовете на кръстопът. Единият път ще ви върне там, откъдето сте започнали, а другият ще ви отвори възможността да намерите щастието. Помнете кой сте и какво заслужавате. По-специално човек, който ще ви оцени и обича безусловно.

Космически съвет: Не правете минали грешки в личния си живот.

♏ Скорпион

Лесно е да се влюбиш сто пъти, когато нямаш какво да губиш. В действителност обаче не е така, поради което сме склонни да се крием, когато става въпрос за това. Изпитвате ли нещо подобно в момента, Скорпион? Затваряте ли, защото се страхувате? Вселената се е подготвила за романтични изненади. Очаквайте ги през следващите месеци и започнете да разхлабвате бариерите си.

Космически съвет: отворете се към любовта!

♐ Стрелец

Очевидно си останал на място. Необходима е разтърсване и то спешно! И е по-добре това да бъде разтърсване в буквалния смисъл – това означава, вземете си спортната униформа и бягайте във фитнеса! Външният вид, фигурата и теглото нямат нищо общо с това. Активните тренировки вече са предназначени да трансформират не тялото, а душата! В началото няма да е лесно, но скоро ще почувствате прилив на сила и желание да постигнете нови висоти.

Космически съвет: Активните тренировки са чудесен начин да събудите вътрешната си енергия.

♑ Козирог

Във вас са съсредоточени всякакви магии, Козирози. Избягайте от вашия самоналожен затвор и се впуснете в безкрайни възможности. Можете да бъдете който искате и да създавате почти всичко. Вселената не иска да живеете обикновен живот. Краят на ретроградния сезон е близо, сега е моментът да се активизирате. Освен това бъдете готови да отстоявате своята истина – не е нужно да се чувствате комфортно с други хора.

Космически съвет: Имате силата да извършите чудо. Просто вярвай в себе си.

♒ Водолей

Не винаги е възможно да се насладите на гледките на слънцето и дъгата, Водолей. Има и лоши дни. Дни, които ви карат да се чувствате сякаш всичко е станало сиво и се играе на забавен каданс. Тези важни етапи в живота тестват нашата устойчивост: готови ли сте да отстоявате това, в което вярвате, въпреки шансовете? Днес Вселената ви призовава да бъдете търпеливи. Вие сте по-близо до развръзката, отколкото може да изглежда на пръв поглед.

Космически съвет: Бъдете търпеливи, не е останало много.

♊ Риби

В света има два типа учители. Първите са склонни да налагат истината си на другите като върховна истина. Последните насърчават хората да търсят отговори в себе си. Вие принадлежите към втората категория, Риби. Звездите са ви дали таланта да помагате на другите да намерят собствения си глас и да си направят изводите от уроците на живота. Този подарък не трябва да се крие от другите – ресурсите трябва да се използват. Може би като помагате на другите, ще откриете много полезни неща за себе си.

Космически съвет: талантът на учител и наставник е скрит във вас, не го съсипвайте, осъзнайте го!