ОВЕН – За здравословните си неразположения търсете мнението на специалисти. Финансовите притеснения няма да свършат, но бихте си помогнали, ако потърсите съвет и подкрепа.

ТЕЛЕЦ – Изразявайки мнението си по въпросите, които ви вълнуват, ще срещнете разбиране сред обкръжението си, но и рискувате да го отегчите. Явяващите се на изпити днес ще покажат знанията си.

БЛИЗНАЦИ – Овладени и аналитични, ще говорите, убеждавате и съветвате. С такова поведение няма съмнение, че ще постигнете намеренията си днес. Дано те да са искрени и за доброто на повече хора.

РАК – Интересът ви към новостите ще провокира активността ви както на работното място, така и в личен план. По отношение на професионалните ви проекти се очаква да договорите необходимото ви.

ЛЪВ – Ще се включите в предстоящо събитие, за което сте подготвени. Други ще са привлечени от дейност, която малко познават. В тази връзка ще търсите допълнителна финансова подкрепа.

ДЕВА – Активността ви от последните дни ще отстъпи на по-инертни занимания. Това няма да ви откаже от намеренията ви. Любопитството ви ще надделее и ще си позволите по-разкрепостено поведение.

ВЕЗНИ – Ще обмисляте делово предложение и давайки си сметка за перспективите, които то носи, няма да се откажете. С работата си до сега сте подготвени за подобни предизвикателства.

СКОРПИОН – С професионалните си изяви днес ще повишите очакванията си за по-добра позиция или възнаграждение. Въобще няма да се разочаровате и насърчени ще продължите напред.

СТРЕЛЕЦ – Приключвайки навреме работен проект или поети ангажименти ще повишат доверието във вас и от това ще последват интересни предложения. В личните си взаимоотношения си наложете търпение.

КОЗИРОГ – Ще подчините голяма част от времето и мислите си на работата, но вие най-добре знаете, че си заслужава усилието. Потиснете егото си и не късайте мостовете с онези, които са ви разочаровали.

ВОДОЛЕЙ – Ще се отнесете с внимание към въпроси, които до сега са оставали нерешени, някои от които имат отношение и към финансите ви. Други ще се занимават с наследствени дела.

РИБИ – Ще продължите да показвате положителното си отношение към новостите в живота. Благодарение на психическата си устойчивост, каквато липсва у много други, ще постигате целите си.

Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Китайски оракул: За траките конят е цар

Как всяка зодия реагира при скандал?

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...