Днес, 10 юли, нарастващата Луна е в знака Стрелец. Тя обещава тих и спокоен ден, идеален за възстановяване на духовните сили и среща с най-близките хора. Дайте си право да се въздържате от прибързани действия днес, но може да е полезно да направите корекции в някои от плановете.

♈ Овен

Вие сте твърде съсредоточени върху незначителни детайли. А също и какво точно не работи и защо. Днес Вселената ви призовава да се отдалечите от обстоятелствата и да погледнете на случващото се от по-висока височина. Събитията не са нито „добри“, нито „лоши“ сами по себе си. Те просто са. Намирането на ред в хаоса е тайната за справяне с трудностите.

Космически съвет: Опитайте се да видите ред в хаоса, за да се справите с проблемите.

♉ Телец

Телецът получи уникална възможност да бъде на точното място в точното време. Звездите уверяват, че сте по-близо от всякога до осъществяването на мечтата си. Продължавайте по своя път, вършете необходимата работа и вярвайте в най-доброто. Не забравяйте обаче, че дори и най-добрите планове понякога се нуждаят от корекции. Ако смятате, че са просрочени, донесете ги веднага.

Космически съвет: Може да се наложи плановете ви да бъдат коригирани.

♊ Близнаци

Нашето тяло има свои собствени интереси, Близнаци. Винаги ни дава да разберем какво ни подхожда и какво не. Днес звездите ви призовават да вдигнете вътрешните си радари, за да получавате тези сигнали. На първо място, това се отнася до храненето. Ако искате плодове, купете ги. Ако нещо е вредно, направете изключение за днес и си позволете да ядете нещо подобно. Освен това тялото ви може да поиска почивка или, обратно, спорт.

Космически съвет: слушайте нуждите на тялото си.

♋ Рак

Прекарайте днешния ден с най-близките си хора. Не непременно всички, но колкото е възможно повече. Разговаряйте с онези, които хранят душата ви и ви напомнят за най-добрите ви качества. По време на разговори не се страхувайте да споделяте лични истории и покажете, че ви е грижа за това, което чувате от събеседниците. Вашата откритост и подкрепа ще им дадат необходимата смелост.

Космически съвет: Прекарайте деня, свързвайки се с любимите си хора.

♌ Лъв

Този ден ще бъде време на изненади за Лъва. Представителите на тази зодия могат да получат новини за ново попълнение в семейството или внезапно да станат собственици на нов домашен любимец. Днес също можете да намерите надежден и добър приятел. Във всеки случай не се страхувайте да бъдете доволни от това, което вече имате и което ще получите.

Космически съвет: Бъдете щастливи с това, което имате.

♍ Дева

Колкото повече се опитвате да намерите отговори, толкова повече те ви убягват. Време е да се отдръпнете малко и да издишате. Пътувайте до най-безопасното и най-обичаното място в главата ви. В онова неизменно пространство на тишина и спокойствие, в което можеш да се възстановиш. Докато сте в този режим, трудно постигнатите отговори може да ви намерят по неочаквани начини.

Космически съвет: Дайте си почивка.

НАЙ-СТАРИЯТ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС, ЧИЙТО НАЕМ НЕ Е ПРОМЕНЯН ОТ 500 ГОДИНИ

♎ Везни

Разберете откъде идва нуждата ви постоянно да угаждате на хората. Какво се опитваш да постигнеш? Виждате ли това като някаква сделка? Днес звездите ви призовават да си кажете думите, които очаквате от другите. Признанието, от което се нуждаете, и силата за нови постижения вече е във вас. Остава само да получите достъп до тях. И ти познаваш пазителя на ключа по-добре от всеки друг.

Космически съвет: Ако някой не ви харесва, това е негов проблем.

♏ Скорпион

Упоритостта и усърдието на Скорпионите най-после дава плодове. Вероятно днес ще получите това, към което сте се стремили отдавна. Или поне част от него. Не се претоварвайте с излишни грижи, концентрирайте се върху основното. Използвайте рационално силите, опита и времето си, не се поддавайте на емоциите. Вселената ви подкрепя в избрания от вас път.

Космически съвет: Използвайте времето и енергията си по-разумно.

♐ Стрелец

Днес Вселената ви предлага своята безкрайна мъдрост. Намерете сили да й благодарите за всичко, което ви е дадено и отнето. Всичко беше част от план да стигнем дотук. Старите, които можете да продължите да държите на негативността. Новият вие разбира колко е важно да вървите напред с чист лист и със знанието, че ще става само по-добро.

Космически съвет: Продължете напред с чист лист.

♑ Козирог

За Козирозите е настъпил период на промяна. Все по-близо сте до постигането на големите си цели. Но това не означава, че пътят напред е права линия. Ще има и обрати, които могат да ви подведат. Ангажирайте вътрешни резерви, смелост и устойчивост. Приемайте всяко предизвикателство като житейски урок, който ще ви помогне да се издигнете до следващото ниво. Ще запомните това време като период на трансформация.

Космически съвет: Приемайте спокойно предизвикателствата на съдбата.

♒ Водолей

Големите промени са предшествани от голям хаос. Това обаче вие ​​сами знаете. Нека това, което има тенденция да се разпада, направи място за новото. Следването на пътя на най-малкото съпротивление ще направи прехода от минало към бъдеще плавен. В същото време обърнете внимание на знаците на Вселената, които получавате по това време. Те ще ви помогнат да се примирите със случилото се и да отворите нов път.

Космически съвет: Големите промени са предшествани от голям хаос.

♊ Риби

Всичко е заради суетенето, Риби. За да отидете решително към големите си цели, трябва да спрете да се разсейвате от дреболии. Дори да изглежда, че сега няма нищо по-важно от тях. Вселената ви подготвя да достигнете ново ниво! Може да е време да преоцените междуличностните отношения, които са ви причинили повече вреда, отколкото полза. По-добре е да оставите такива неща в миналото без да съжалявате и да продължите напред.

Космически съвет: Не се страхувайте да изоставите тези, които не искат да продължат напред.