ХОРОСКОП ЗА 1 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/

0
2368

ОВЕН – Анализът на отминалите дни ще ви помогне да прозрете истини, които по една или друга причина са ви се изплъзвали. Те ще ви помогнат да обновите и разширите дейността си, идеите по предстоящ проект или друга, интересуваща ви работа.

ТЕЛЕЦ – Нещата ви ще тръгнат в желаната посока и това ще определя активността ви. Започнете деня си и седмицата с усмивката, с която очаровате и покорявате всички.

БЛИЗНАЦИ – Ще се натоварите допълнително, ако отделяте от енергията си да анализирате несъвършенствата на околните. Проявете разбиране към проблемите им и продължете работата си, имате свои ангажименти.

РАК – Погрижете се да направите обстановката около себе си по-спокойна и ведра. Това ще ви помогне да съберете мисли и се концентрирате върху важните неща, които ви предстоят днес.

ЛЪВ – В състояние сте да въздействате върху повече хора с пробуденото си съзнание и напредничаво мислене. С идеите си ще събудите интереса и отношението на обществеността към проблеми, касаещи голям кръг от хора.

ДЕВА – Разумни и прагматични, ще вниквате в същината на проблемите, откривайки по-преки пътища за справяне с тях, без това да се отразява на работоспособността ви.

ВЕЗНИ – Синхронизирайки действията си с колегите и хората, с които ви свързват общи интереси, ще подобрите ефективността си на работа днес. Решавайки конкретен казус, ще бъдете улеснени от добър съвет, стига да не го пренебрегнете.

СКОРПИОН – Възползвайте се от възможностите си днес и ще се радвате на успехи, най-вече финансови. С подкрепата на колеги ще се справите в срок с поставена задача, чието приключване означава и възнаграждение.

СТРЕЛЕЦ – Пътуванията ви ще са успешни, разбира се, ако са съобразени със зимните условия. Размишлявайте върху живота си и ще ви се открият истини, важни за бъдещето.

КОЗИРОГ – Днес бъдете особено внимателни, възможни са непредвидени ситуации, които ще се отразят на програмата и здравето ви. Овладейте емоциите си, като възпрете всеки опит да бъдете въвлечени в интриги.

ВОДОЛЕЙ – Ускорените ви действия към приключване на работен проект могат да нажежат атмосферата на работното място. Други от вас ще се вълнуват от въпроси, свързани с децата или друг член от семейството.

РИБИ – За предпочитане е да работите по утвърдената си програма за деня и по-малко да се вълнувате от несъществени въпроси. Бъдете концентрирани и се възползвайте от възможностите си, така ще повишите не само печалбите си, но и авторитета си.

Pink Martini – Una notte a Napoli