ХОРОСКОП ЗА 1 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/

0
446
Ciro Marchetti Tutt'Art@

Днес, 1 септември, растяща Луна в Скорпион. Този ден е силно зависим от емоциите, които могат както да помогнат за установяване на нови контакти, така и да доведат до невероятно лоши последствия. На 1 септември интуицията ще се изостри за повечето знаци. И това ще помогне да се определи кой от вашето обкръжение ви желае доброто и кой само извлича целия сок от вас.

♈ Овен

Днес сте отворени към външния свят. Вие сте готови да поемате повече рискове и сте готови да позволите на тези, които обичате, да видят истинския вас, а не версията, която е създадена за другите. Това ще даде плод. Цялата любов, която поставите на олтара, ще допринесе за по-дълбока връзка. Ако сте във връзка за кратко време, тогава си струва да ги оцените и да поставите всичко на рафтовете. Уведомете един друг за вашите нужди и желания. Няма да можете да преминете към следващия етап от връзката си, ако не се отворите.

Космически съвет: Вашата любов ще доведе до по-висока връзка.

♉ Телец

Винаги говорим за любов. За това как да намерим „този“ и да напишем цяла нова история заедно. Но какво се случва, когато има възможност за нещо повече? Бягаш и се криеш. Освободете се от страховете си и направете място за това, което ви плаши най-много. В крайна сметка, без усилие, нито една гъсеница не се превърна в пеперуда.

Космически съвет: Позволете си да бъдете трансформирани.

♊ Близнаци

твоята съдба винаги има план (има и план Б). Нека това, което трябва да бъде отменено, да бъде отменено и това, което трябва да бъде унищожено, да се разпадне на прах. Вие се движите към бъдещето, което винаги сте си представяли. Освен това във вашата прогноза има и случайна среща. Тази случайна среща с някой, който е бил във вашата орбита, също може да отвори скрити пътища и да доведе до ново разбиране на вашия път и цел.

Космически съвет: Очаква ви съдбовна и щастлива среща.

♋ Рак

Казвате, че сте готови да се промените, но наистина ли сте? Днес звездите ще ви накарат да разберете как и къде повтаряте стари модели. Не можете да излезете от този порочен кръг. За да преодолеете дългогодишната бариера, не е необходимо да бъдете строги към себе си. Звездите ви насърчават да вървите по пътя си съзнателно и да правите това, което е правилно за вас и хората около вас.

Космически съвет: Време е да станете изцяло нова версия на себе си.

♌ Лъв

Нуждаете се от някой друг, който да ви каже, че за мечтите си струва да се борите. Време е да си спомните собствената си сила и потенциал и да направите това, което някога сте смятали за невъзможно. Но не всеки ще бъде щастлив, когато ви види, че просперирате и това е добре. Не позволявайте тяхната ревност да бъде причина за съмнение.

Космически съвет: Време е да потвърдите вярата си.

♍ Дева

Ти учиш. Ще научите, че има повече начини да обичате от това, което са ви учили. Ще научите, че можете да се откажете от обичайните правила. Вашите чувства са вашата сила, можете спокойно да разголите сърцето и душата си. Правилните хора ще стоят до вас през най-големите бури и никога няма да ви съдят за мрачни мисли.

Космически съвет: Вашите чувства са вашата сила.

♎ Везни

Не всички около вас се интересуват от вашите интереси. Звездите ви молят да свалите розовите очила и да видите реалността такава, каквато е. Не позволявайте вашата учтивост да бъде причината да продължавате да угаждате на приятелите си, когато времето е хубаво. Да, може да има кавги и раздяла, но точно сега сте заобиколени от усещане за мир и спокойствие, което носи със себе си потвърждението, че бурята е отминала.

Космически съвет: обърнете внимание на този, който прониква във вашето доверие.

♏ Скорпион

Това не е денят да се цупите вкъщи и да седнете на сериал по пижама с чаша кафе. Това е денят да облечете най-хубавия си костюм или рокля. На този ден увереността ще бъде тайният сос към вашето ястие на успеха. Може да откриете, че днес се чувствате доста снизходителни. Поглезете се с гурме храна или посетете бар, който е в списъка ви от дълго време.

Космически съвет: Увереността ще бъде тайната на вашия успех.

♐ Стрелец

Вече е твое. Най-правилният човек също вече е близо. Това, което е било в подсъзнанието ви, може да пробие в реалността. Въпросът е: страхуваш ли се повече или повече искаш чудо? За да предотвратите превръщането на най-скрития страх в истински, действайте така, сякаш най-съкровеното ви желание вече се е проявило.

Космически съвет: Вашата най-голяма мечта или най-дълбокият ви страх могат да се сбъднат.

♑ Козирог

Имате чувството, че животът ви е заседнал на втора скорост. Че не беше твоят ден, не беше твоята седмица, не беше твоят месец, не беше дори твоята година. Осъзнайте, че позволявате на минали провали да замъглят зрението ви. Огледайте се и осъзнайте, че Вселената ви дава много възможности. Просто се уверете, че не се ограничавате в нищо.

Космически съвет: Потенциалът за това, което можете да създадете, е неограничен.

♒ Водолей

Има два вида приятели: тези, които ще купонясват с вас до ранните зори, и приятели, които ще скрият телефона ви, ако се каните да пишете на бивш. Но какъв приятел си ти? Завесата се повдига и това ще ви даде яснота.

Космически съвет: Погледнете се по-отблизо и вижте какъв приятел сте.

♊ Риби

Кога за последен път спряхте в това безкрайно преследване на невъзможното? Кога за последен път лежахте в леглото цял ден и слушахте любимата си песен в кръгове? Израстването е толкова трудно. Не правете нещата трудни, като постоянно се натискате да бъдете продуктивни. Сега е моментът да забавите темпото и да оцените всичко, което животът може да ви предложи в настоящия момент.

Космически съвет: Спрете това безкрайно преследване на недостижимо щастие.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНАГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: НОВИНИ, ЗАБАВА, РЕКЛАМИ…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА