ОВЕН – В днешният ден взаимоотношенията във вашето семейство могат да се окажат конфликтна зона. Замислете се дали не трябва да отстъпите от някои свои крайни позиции.

ТЕЛЕЦ – Денят благоприятства пътуванията и деловите срещи. Бъдете по-гъвкави в отношенията с клиенти и бизнес партньори, от това само ще извлечете дивиденти.

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

БЛИЗНАЦИ – Като че ли сте изпаднали във финансова криза. Добре е да помислите дали не можете да осигурите допълнителни източници на доходи за вас и вашето семейство.

РАК – Днес сте особено чувствителни към всичко, което се случва около вас. Склонни сте да действате под влиянието на емоциите си, за което може да съжалявате впоследствие.

Диета под знака на Зодиака

ЛЪВ – Добре е ако успеете да запазите днес плановете и намеренията си в тайна. Стартирайте това, което сте намислили, шансовете ви за успех ще са най-големи.

ДЕВА – От астрологична гледна точка се намирате в много благоприятен момент. Потърсете подкрепа за начинанията си през тази седмица от приятели и със сигурност ще постигнете целите си.

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

ВЕЗНИ – В този ден ще отбележите ръст в професията си, независимо от това в каква точно сфера е тя. Внимавайте да не се възгордеете от признанието, което ще получите.

СКОРПИОН – Днес сте настроени оптимистично, също така, имате голямо желание да поучавате хората около вас, да споделите знанията си. Единствената опасност е да им досадите с приказките и поученията си.

Каква сте в любовната игра според зодията

СТРЕЛЕЦ – Може би ви предстои да вземете важно решение, но за да се увенчае с успех, ще ви се наложи да рискувате. Има едно житейско правили, което гласи “Без загуба няма печалба”.

КОЗИРОГ – Добре е да се замислите дали не отделяте повече време на служебните си ангажименти за сметка на семейството си. Ако взаимоотношенията там са обтегнати, причината за това най-вероятно да е във вас.

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

ВОДОЛЕЙ – Ако имате някакви здравословни оплаквания напоследък, добре е да им обърнете по-голямо внимание и да се замислите какво точно ги е породило.

РИБИ – Днес сте настроени романтично и ще имате много хубав ден, ако и партньорът ви откликне на чувствата ви. Работният ден ще премине бързо и неусетно, а вечерта отделете изцяло за забавления.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...