ОВЕН – С повече успех ще ви се отдават занимания, продиктувани от духовните ви и професионални интереси, както и онези, към които ви води интуицията.
ТЕЛЕЦ – Времето е подходящо за занимания, които добре сте обмислили; ще ви носят успех и стабилни позиции не само на работното място, но и в социалната ви активност. Очаква ви много работа, но има защо.
БЛИЗНАЦИ – В градивните ви действия, насочени към благото на повече хора ще имате съдбовна подкрепа и без затруднения ще постигате целите си.
РАК – Признайте грешките си и ще ви бъде простено. Като превъзмогнете съмненията и мрачните си мисли, спазете обещанията си, за да не разочаровате онези, които ви вярват.
ЛЪВ – Делата ви ще потръгнат и финансите ви ще растат. Пътуванията ви ще са успешни и в много отношения ще разнообразят ежедневието ви. Дайте повече свобода на онези, които обичате.
ДЕВА – Слушайте сърцето си и насочете активността си на там, където ви подскаже интуицията, за да сте в хармония с енергетиката на деня. В бизнеса ще пристъпите към реализация на идеите си, които ще ви носят печалби.
ВЕЗНИ – Уважавани сте и от много места ще ви търсят за съвет и подкрепа. Обективните ви оценки и опит ще послужат като добра основа на бъдещо сътрудничество. Смело вземайте решенията си, ако сте ги преценили добре.
СКОРПИОН – Споделените мисли и опит ще ви сближат с онези, с които ви предстоят бъдещи действия. Във връзка с реализацията на нова задача или друга проява ще разширите контактите си, работата ви ще се увеличи повече, но това си има и хубави страни.
СТРЕЛЕЦ – Духовните занимания ще ви помогнат да се освободите от стреса и в същото време ще ви зареждат с енергия. Дайте повече свобода на близките си и не вземайте решения вместо тях.
КОЗИРОГ – По-добре владейте емоциите си днес и контролирайте ината си, като не омаловажавате грешките и пропуските си. Постигнете ли го, ще изчистите отношения, които до скоро са ви създавали притеснения.
ВОДОЛЕЙ – Пред много от вас се отварят добри възможности за успешно начало на всичко, което добре са премислили, и за което са подготвени. Осигурете повече свобода на партньора си и той ще ви отвърне с взаимност в чувствата и действията си.
РИБИ – Заниманията и действията ви, продиктувани от сърцето и интуицията ви днес ще са повече от успешни, за това не потискайте порива си да сте естествени и сърдечни.

ЩЕ ИМА ЛИ МАГНИТНИ БУРИ ПРЕЗ ПЪРВИТЕ ДВЕ СЕДМИЦИ НА МАРТ

01. март 2019 – ниво 4 – смущения на магнитосферата

02. март 2019 – ниво 3 – спокойна магнитосфера

03. март 2019 – ниво 3 – спокойна магнитосфера

04. март 2019 – ниво 2 – спокойна магнитосфера

05. март 2019 – ниво 3 – спокойна магнитосфера

06. март 2019 – ниво 2 – спокойна магнитосфера

07. март 2019 – ниво 2 – спокойна магнитосфера

08. март 2019 – ниво 4 – смущения на магнитосферата

09. март 2019 – ниво 3 – спокойна магнитосфера

10. март 2019 – ниво 2 – спокойна магнитосфера

11. март 2019 – ниво 2 – спокойна магнитосфера

12. март 2019 – ниво 4 – смущения на магнитосферата

13. март 2019 – ниво 3 – спокойна магнитосфера