♈ ОВЕН: Ако търсите вдъхновение или искате да промените радикално нещо в живота си, опитайте се да противите на общоприетите канони. Не слушайте хора, които ви казват, че трябва да отидете някъде ново, за да намерите нови идеи – това съвсем не е така. Всичко, което трябва да направите, е да потърсите свежи идеи във вашата позната среда. Не става въпрос за културната среда и не за местоживеенето, а за това колко усилия обикновено отделяте за ежедневните си дейности.

♉ ТЕЛЕЦ: Днес можете да четете хората около вас като отворена книга и това ще ви даде огромно предимство пред вашите съперници. Но заедно с този талант върху вас пада и голяма отговорност, така че вземете ситуацията възможно най-сериозно. Вие сте много важен човек във вашата среда, защото знаете как да правите това, което другите не могат. Но вашата изгодна позиция може да се превърне в истинска тежест, ако не следите отблизо ситуацията. Не всички около тях се държат напълно честно, въпреки че се опитват да го направят.

♊ БЛИЗНАЦИ: Допълнителната физическа активност няма да ви навреди днес! Разходете се до работа, вземете стълбите вместо асансьора или джогирайте на място, докато приготвяте обяд. Движението ще ви помогне да се заредите с енергия и положителен поглед върху живота. Дори малко усилие носи резултати, така че не предполагайте, че ако паркирате колата си в далечния край на паркинга и се разхождате, това няма да промени нищо. След известно време дори това ще влезе в сила.

♋ РАК: Като цяло сте доста уверени в себе си и малко е това, което може да ви изплаши. Има обаче човек, който ви смущава и когато е наблизо, вие се опитвате да се скриете в далечния ъгъл, само за да избегнете комуникацията. Време е да сложим край на това. Поради независещи от вас обстоятелства, ще трябва да напуснете уютната си мивка и да се изправите лице в лице. Тогава ще бъдете много доволни, че всичко се е получило точно така.

♌ ЛЪВ: Този ден носи суета, пораждайки прибързани решения. Но не е толкова лошо за вас. Именно нестабилността и непредсказуемостта на настоящата ситуация ви кара да действате особено енергично и ефективно, стимулира креативността. Възможни са неочаквани идеи, много успешни или откровено брилянтни. В същото време денят е неблагоприятен за контакти с представители на официални организации, документи. Възможни са правни трудности, вероятността от глоби е голяма.

♍ ДЕВА: Днес емоциите ще отстъпят място на логиката и това ще ви помогне да вземете информирано решение, над което сте мислили напоследък. Ще бъдете затрупани със свежа, чиста енергия, благодарение на която ще можете да заобиколите всички препятствия и да видите истинското състояние на нещата. Този ден е чудесен за обсъждане на най-важните въпроси. Ако наскоро сте обмисляли какъв избор да направите, тогава трябва да седнете и внимателно да прецените плюсовете и минусите.

♎ ВЕЗНИ: Очакват ви страхотни новини и най-добрият начин да отпразнувате е да споделите радостта си с някой друг. Не се притеснявайте, радостта на другите за вас ще бъде искрена, никаква завист няма да я помрачи. Освен това това събитие ще ви помогне да се сближите със събеседника си. Преминавате към ново стъпало в кариерата или обучението си, но трябва да се прояви повече внимание, докато не се установите на нова позиция.

♏ СКОРПИОН: Появата на някой нов на сцената на събитията може да предизвика истинско земетресение и ако искате да останете на крака, трябва да се подготвите за това предварително. Опознайте колкото се може повече за този човек, включително какво харесва и какво не. Това, което научавате, ще ви помогне да разберете как най-добре да структурирате разговор и как да го обърнете в желаната от вас посока. Сключвайки съюз с този човек, вие увеличавате вероятността скоро да се отворят нови врати пред вас.

♐ СТРЕЛЕЦ: Днес отново по пътя ви ще се появи интересен, но ненадежден човек от миналото ви – в реалния живот или в интернет. Преди този човек не беше нищо друго освен бърборене и нямаше никаква полза и можете да гарантирате, че и сега ще бъде същото. Ако някой от близките ви попадне под неговия чар, ще постъпите правилно, ако им отворите очите. Разбира се, вашите предупреждения могат да бъдат пренебрегнати, но поне ще знаете, че сте направили всичко възможно, за да предупредите другите да не губят време.

♑ КОЗИРОГ: Днес трябва да кажете директно какво мислите и няма значение дали другите са готови да го слушат. Не украсявайте думите си – пак няма да има смисъл. Защо да биете около храста? Талантът ви за общуване с другите е с пълна сила и умът ви е готов за дискусия. Затова се захващайте с работата и излагайте на показ тези, които толкова дълго говорят най-пълните глупости. Цялото търпение свършва и днес трябва да го декларирате.

♒ ВОДОЛЕЙ: Дори при най-бурните романси възниква един и същ проблем: интензивността на страстите не може да остане на едно и също ниво дълго време. Ето защо, ако има леко охлаждане във връзката ви с някого, не бива да изпадате в паника. Сега и двамата трябва да обърнете повече внимание на останалата част от живота си, по-светски и ежедневни. Ако сега не сте във връзка, тогава днес между вас и непознат, с когото сте изправени, може да плъзне искра. Вашето пътешествие през съвместния живот тепърва започва!

♓ РИБИ: В живота ви всичко просто си дойде на мястото и се успокои. Следователно сега не е най-подходящият момент да замъглиш водите и да промениш нещо отново. Не събуждайте спящо куче – не повдигайте спорни теми и не предизвиквайте чувства, а се опитайте да се насладите на сегашното състояние на нещата. Днес ще бъдете склонни към самоанализ, което е много добре. Ровенето в себе си ще ви помогне да осъзнаете какви висоти сте достигнали за кратък период от време.

Best Romantic Love Songs Melodies – Lara Collection

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

Salvatore Adamo
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Neesy Rizzo
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Март – Цъфна пак кокиче – песен
loading...