Ден, в който можете да се забавлявате и да се забавлявате, освобождавайки се от натрупания напоследък негатив.

По това време за решаване на важни въпроси се препоръчва да се обърнете към вашата интуиция – прозрението, което може да даде, ще има благоприятен ефект върху развитието на житейска ситуация. Трябва също да се доверите на себе си и да разчитате само на собствените си сили. 

Овен (21.03 – 20.04)
Колкото по-малко патос този ден ще присъства в живота ви, толкова по-добре, дори бизнес преговорите се препоръчват да се провеждат в лека, неформална атмосфера.

Телец (21.04 – 21.05)
Спортът – както всяка друга физическа активност – трябва да бъде умерен: резки движения могат да причинят сериозни наранявания, така че не рискувайте.

Близнаци (22.05 – 21.06)
Емоционалните люлки, които променят настроението от знака плюс към знака минус и обратно, могат да бъдат спрени по един и единствен начин: да се види доброто дори в лошото.

Рак (22.06 – 22.07)
Въпреки голямото желание да загубите сърце и да се потопите в депресия, това не трябва да се прави: всеки негатив може да влезе в дисонанс с енергиите на деня и да не окаже най-добро влияние върху житейската ситуация.

Лъв (23.07 – 21.08)
Препоръчително е днес да празнувате и да се радвате на сто процента и е по-добре роботът – разбира се, ако е възможно – да го отложи за утре, той никъде няма да избяга от вас.

Дева (08.22 – 09.23)
Идеята за това как да решите важен професионален проблем може да дойде неочаквано и от нищото, сякаш ще се спусне върху вас от някъде отгоре и ще се окаже много успешна.

Везни (24.09 – 23.10)
Преди да се захванете с нов проект, първо трябва да си припомните старите, в противен случай тяхната тежка енергия постоянно ще ви дърпа назад и няма да можете да се справите със задачата.

Скорпион (24.10 – 22.11)
Препоръчително е да организирате празника, който несъмнено заслужавате сами – не бива да разчитате на чужда помощ, дори ако говорим за близки хора.

Стрелец (23.11 – 21.12)
Всяко ново начинание – от специален професионален характер – ще бъде успешно днес, така че не е необходимо да губите време – необходимо е да започнете да изпълнявате важни проекти.

Козирог (12.22 – 01.20)
В атмосфера на общо забавление и еманципация – особено под въздействието на винени пари – важно е да контролирате поведението си, в противен случай ще трябва да се изчервите за него утре.

Водолей (21.01 – 18.02)
Тези, които имат връзка от дълго време, днес се препоръчва да вземат решение за официалния си дизайн: двойките, които са се развили в този ден, ще живеят заедно щастливо до края на годините.

Риби (19.02 – 20.03)
Денят е добър за почивка: напоследък работите усилено и заслужавате малко почивка, за да се възстановите, в противен случай производителността ви може да пострада.

TOGETHER FOREVER

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

  1. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
  2. РИБОЛОВ
  3. ГЮВЕЧ
  4. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  5. България – Китай 中国保加利
  6. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  7. В PINTEREST

I’m Into You (Lil Wayne Version)