ОВЕН – Нещо важно ще ви направи активни и ще работите за него, но не са изключени и препятствия. Нечия близост и сродна енергия ще ви помогне, давайки ви кураж и засилвайки вярата ви.

ТЕЛЕЦ – Творческият подход в работата ви увеличава възможностите за изяви. Разногласията с колегите не биха имали сериозни последствия за вас, но бъдете вежливи в отношенията си.

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

БЛИЗНАЦИ – В пряката си заетост ще влагате старание, за да приключите навреме работата си. Не бъдете сдържани там, където е важно да дадете оценката си, никой не се съмнява във вашата обективност.

РАК – Работете спокойно, за да не си създадете проблемите. Овладейте емоциите си, имате добра мотивация за действие, но ви е нужна допълнителна информация, за да избегнете възможните главоболия в бъдеще.

Талисманите на любовта

ЛЪВ – Съсредоточете се върху конкретните детайли в работата си, за да е тя безупречна и печеливша. Трудности не са изключени, но като част от ежедневието ви сте свикнали да ги преодолявате.

ДЕВА – Имате желание и ще работите по ангажиментите си, за да ги свършите навреме и качествено. Новини от роднини, живеещи далече. Други ще вземат решения да продължат с образованието си.

Зодиите на родителите “бележат” детето

ВЕЗНИ – Ангажирането ви с много въпроси едновременно се отразява нездравословно на състоянието ви. Време е да помислите за отпуската си или поне да организирате отдиха си през почивните дни.

СКОРПИОН – Без да се отрази на работното ви темпо, ще включите в ангажиментите си и нови задачи, приемайки ги за интересни и срочни. Други ще бъдат принудени от обстоятелствата да търсят нова работа.

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

СТРЕЛЕЦ – Бъдете последователни в действията си и не захващайте много задачи едновременно. Ще се включите във времето и без да изпадате в стрес. Ще преодолеете напрежението в отношенията с партньора ви.

КОЗИРОГ – Трудностите ви мобилизират да работите и спазите договореностите от ваша страна, но се отразяват нездравословно на психиката ви. Може и по-спокойно. Има и други печеливши каузи.

Тибетски хороскоп

ВОДОЛЕЙ – Явяващите се на изпити днес ще имат пълноценно представяне, давайки всичко от себе си. С добронамереното си поведение ще печелите приятели и създавате условия за полезни, съвместни изяви.

РИБИ – Интересна среща ще ви помогне да откриете нещо ново за себе си. С разработена програма за действие ще преминете по-лесно през ситуации на недоразумения и препятствия.

Brennah Black

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Brennah-Black

Gary Moore

loading...