На сутринта вероятността от нараняване поради прибързаност, непознаване на правилата за безопасност се увеличава. През този период ще бъде трудно да се мисли логично, да се внимава. Интуицията може да даде неправилни улики. Следобед ситуацията ще се подобри. Самочувствието ще се увеличи, ще се появи усещане за вътрешна хармония. По това време не трябва да правите важни покупки. Опитайте се да избегнете мързела и самодоволството. Нестандартните, креативни решения са най-предпочитаните днес.

Овен: Благоприятен ден за контакти, бизнес и роднини. Можете да общувате с хора, които са наясно с домашните ви проблеми, да обсъждате жилищни и битови въпроси (ремонт, преместване). Не започвайте да говорите за чувства. По пътя е възможна неочаквана среща. Много е вероятно да се получи нова информация, но информацията може да бъде несигурна. Овенът днес ще помогне да се отдели истината от спекулациите, на първо място, собствената им интуиция и изобретателност.

Телец: Благоприятен ден за контакти, бизнес и семейство. Можете да общувате с хора, които са наясно с домашните ви проблеми, да обсъждате жилищни и битови въпроси (ремонт, преместване). Не започвайте да говорите за чувства. По пътя е възможна неочаквана среща. Много е вероятно да се получи нова информация, но информацията може да бъде несигурна. Овенът днес ще помогне да се отдели истината от спекулациите, на първо място, собствената им интуиция и изобретателност.

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

Близнаци: Печелившите качества на Близнаците днес са дружелюбност, нетривиално мислене. Двойствеността, разсеяността, объркването в чувствата и намеренията могат да се превърнат в недостатъци. Опитите да се справят сами с текущите дела ще бъдат неуспешни. Не ходете на пазар, подобряване на дома, корекция на имиджа, изясняване на отношенията. Поддържайте връзка с приятелите си, те ще ви помогнат да се насочите по правилния път във всяка ситуация (например, да различите капана от щастливия инцидент).

РАК: Директността и натискът днес не са необходими. За да постигнете нещо, използвайте гъвкава тактика, незабавно се възползвайте от всички предимства на настоящия момент. Може би можете да намерите оригинално решение на вашата цел. Опитайте се да не се водите от тайните си слабости и не ги разкривайте на другите. Не бива да споделяте подробностите от личния си живот с ненадеждни хора. Не се препоръчва да се включват жени във важни въпроси. Мъжете Рак в наши дни са много зависими от женските капризи и интриги.

Талисманите на любовта

ЛЪВ: Лъвовете имат добри перспективи на този ден. Обстоятелствата са благоприятни за общителност и любопитство. Не е изключен повишен интерес към слухове и клюки, особено разпространени от жени. В бизнеса използвайте диференциран подход: разработвайте обещаващи проекти по всякакъв възможен начин и, ако е възможно, изхвърлете съмнителните. Използвайте същия метод в комуникацията: опитайте се навреме да различите искреността от лъжата, истинските приятели от интриганите и се придържайте. Днес се препоръчва да се въздържате от непланирани разходи.

ДЕВА: Това не е моментът за вземане на важни решения, както и за подписване на споразумения. Съюзът, сключен на този ден, ще бъде крехък. Въпреки очарованието, Девите днес не са твърде уверени в себе си, в чувствата и плановете си. Те също не изпитват увереност в чужда надеждност, честност, благоприличие. Успехът в бизнеса може да бъде възпрепятстван от мързел, настроение, разпръснати интереси, емоционална или финансова зависимост от другите. Не прехвърляйте проблемите си върху чужди рамене, но и не позволявайте да бъдете манипулирани.

Зодиите на родителите „бележат“ детето

ВЕЗНИ: Най -приятните подаръци на съдбата днес пораждат съмнения във Везни. Ако се страхувате от улов или не чувствате обичайната увереност във вашите способности, не вземайте драстични решения. Придвижете се към целта с малки стъпки, като същевременно непрекъснато проверявате действията си спрямо спецификата на ситуацията. Може да се наложи да се съобразявате с мнението или благосъстоянието на други хора. Това не е най -подходящият момент да започнете, те ще имат много странични ефекти. Някои проблеми обаче ще се окажат само плод на вашето въображение.

СКОРПИОН: До вечерта може да ви преследва несигурност: например в партньор или в силата на бъдещето. Можете да бъдете заобиколени от мистерии и интриги. Звездите ви съветват да не бъдете прекалено впечатляващи, да не обръщате внимание на случайни колебания във вкусовете на другите и собственото си настроение. Както всички Скорпиони, и в момента сте на прав път и просто не можете да се заблудите. Бъдете внимателни, когато избирате приятели, съюзници, спътници, посредници и когато купувате малки предмети, включително подаръци.

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

СТРЕЛЕЦ: Стрелците се фокусират върху сътрудничеството и диалога. Липсата на дипломация може да попречи на взаимното съгласие. Възможно е някой да се държи нечестно спрямо вас, да играе двойна игра, да проявява дребнавост. Вниманието няма да навреди не само в официалните, но и в личните контакти (например при разговор с членове на домакинството или с брачен партньор). Бъдете изключително внимателни при работа с клиенти и конкуренти. Не се препоръчва да подписвате договори, да се занимавате с консултации и посредничество.

КОЗИРОГ: Не е денят, в който контролирате обстоятелствата. По-скоро те ви играят. Приемете предложените условия на играта и веднага ще ви стане по -лесно. Сега не е моментът за важни стратегически решения. Опитайте се да не бъдете прекалено принципни за малките неща. В общуването с другите бъдете приветливи, приятелски настроени, дипломатични. Лидерите на Козирозите трябва да се поинтересуват за подробностите от живота на подчинените. Има смисъл да отложите посещението при лекар за друг ден: може да има забавяне, организационни несъответствия, грешки в диагнозата.

Тибетски хороскоп

ВОДОЛЕЙ: Ден на игра, комуникация, лесен обмен на идеи и новини. Да бъдеш твърде сериозен е очевидно неуместно. Във всяка дейност е най -добре да се съсредоточите върху творческата, интригуващата или забавната страна. Новите познати днес привличат Водолея като магнит, но могат да бъдат придружени от неясноти, пропуски, тайни съмнения. Не е безопасно да се увличате по съмнителни приключения в бизнес и финансовата сфера (например да играете на валутния курс). Може да грешите с времето или да заложите на грешен кон.

РИБИ: Не е най -добрият момент за изграждане на отношения, намиране на правилното и грешното. Не трябва да действате като посредник, гаранция. В общуването с другите, включително с най -близките хора, са възможни тайни, пропуски и елементи на манипулация. Психологическата гъвкавост ще помогне на Рибите да се адаптират към ситуацията днес. Използвайте това качество възможно най -често. Не се опитвайте обаче да стигнете до дъното на същността и да влезете в душата на някой друг, пак няма да ви бъде казана цялата истина. Приемете това състояние на нещата: може би това е отчасти полезно за вас.

  • Brennah Black
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Brennah-Black

Gary Moore

loading...