Хороскопът едва ли ще ви позволи да си седите вкъщи – само мисълта да прекарате един ден сред четири стени може да предизвика бунт в душата ви. Звездите съветват да прекарате този ден в приятна компания, да съберете приятели у дома или да поканите някого на гости. 

Овен

Какво-какво, но Овенът не заплашва информационен глад! Той рискува да се потопи стремглаво в атмосферата на интриги, слухове и клюки. Овенът може дори да не забележи как се превръща в търговец на някаква не най-надеждна информация. В същото време се опитайте да не се подхлъзвате в помитаща критика (дори зад гърба си). В противен случай това може да усложни отношенията ви с другите.

Пълна несъвместимост: кои двойки зодии никога няма да се обичат

Телец

За Телците е изключително полезно да направят изход към светлината. Тоест да бъдеш на онези места, където обикновено се събира, ако не каймакът на обществото, то поне публиката с вкус и статус. Можете например да посетите модерен клуб, премиерата на нов филм или интересна изложба. Именно на тези места Телецът има всички шансове да направи неочаквано запознанство, което впоследствие ще има много благоприятен ефект върху съдбата му.

Признаци на изневяра при мъжете според знаците на зодиака

Близнаци

Би било хубаво Близнаците да организират истински празник у дома, да поканят приятели на гости (особено тези, които не са виждали отдавна). И няма нужда да обвързвате празника с някакъв повод или дата, можете просто да организирате обикновени приятелски срещи – на 1 август те обещават да бъдат изненадващо забавни и искрени. Единственото нещо е, че Близнаците не трябва да се увличат прекалено много по алкохола и да избягват хлъзгави теми в общуването.

Кои жени са най-апетитни според зодията

 

Рак

Самата идея, че можете да седите между четири стени, ще се стори напълно дива на Рака. Няма значение как и няма значение къде, за Рака основното е да направи, ако не пътуване, то поне елементарна разходка. А още по-добре би било да отидете в някой клуб или на парти. Без това Ракът рискува напълно да се вкисне и да изпадне в безнадеждно униние.

Месецът ви на раждане разкрива какъв живот ви очаква!

Лъв

Лъвът ще иска да организира почивка, и то не толкова за тялото, колкото за душата. Този ден е добре да прекарате в общуване с любимия човек, за предпочитане в романтична атмосфера на добър ресторант. Но сложните и още по-хлъзгави теми в разговор е добре да избягват Лъвовете. Говорете за нещо дребно, но приятно и отложете всички сериозни въпроси за по-късно.

Как се съблазнява жена според зодията й

Дева

И Девата няма да се различава по сдържаност! Опитите да бъдете по-сдържани, разбира се, не вреди, но едва ли ще успеете. На 1 август Девата може да каже много гадни неща на другите и да си намери много врагове. Но може да бъде и обратното: превключете към положителното и намерете същата група приятели. Във всеки случай емоциите на Девата ще бъдат много силни и заразни, а желанието да изразите мислите си на глас не винаги е подходящо и безопасно.

Най-верните съпрузи според зодията

Везни

Везните ще теглят там, където хората се забавляват и животът е в разгара си! В същото време емоциите на самите Везни няма да преливат. Те просто ще се радват да бъдат във весели компании, заразявайки се с безгрижната атмосфера на обща почивка. Тъй като звездите от хороскопа Везни не са склонни към нищо друго, защо не прекарате свободното си време на някое парти или клуб?

Жените от тези зодии са в състояние да подчинят и най-големия…

Скорпион

Поведението на Скорпиона няма да бъде обременено от излишни условности и благоприличие! Скорпионът дори може да изглежда за известно време, че е над това. Но други може да имат съвсем различно мнение по този въпрос. Гледайки такава свобода на действие, те могат да направят изводи, които не са най-ласкателните за Скорпиона. И още нещо: внимавайте с любопитството! В този ден може да ви отведе твърде далеч.

КАМЪКЪТ НА ВАШАТА ЗОДИЯ

Стрелец

Емоциите на Стрелец от време на време ще се колебаят някъде между понятията „нужда“ и „искам“. От една страна, натрупаните дела ще изискват спешно да се справят с тях, от друга страна, Стрелецът ще иска да избяга от рутината и да направи нещо интересно. За да не потъват в съмнения, Стрелците трябва да се опитат да намерят занимание, в което полезното да се съчетава с приятното. Е, или поне планирайте деня си по такъв начин, че да има място и за двете.

Шоколад според зодията

Козирог

Денят на Козирог ще бъде изпълнен с общуване с различни хора! Възможни са нови интересни запознанства или срещи, които ще променят настоящите планове на Козирога. И въпреки че звездите на хороскопа не обещават радикални промени, все пак денят може да бъде богат на интересни обрати и нови впечатления. Добро решение за този ден би било да предприемете кратко пътуване – поне разходка извън града.

Зодиите, които са надарени от природата

Водолей

В дневния ред на Водолеите на първо място ще бъдат спорове, кавги и различни видове разборки. Уви, звездите от хороскопа не склоняват Водолея към всичко останало. Но що се отнася до споровете и кавгите, техният брой ще бъде пряко пропорционален на броя на разговорите. С други думи, за Водолеите е по-добре да намалят общуването с другите до минимум. Или най-малкото бъдете търпеливи.

Кажи ми каква зодия е Той, за да ти кажа коя…

РибИ

Вятърът на далечни странствания упорито ще се втурва в мислите на Рибите. Опитайте се да не разкривате това на началниците си – те едва ли ще го оценят. Но не си струва да се съпротивлявате и на такава мания. Много по-добре е да прекарате един ден в обмисляне и планиране на някои бъдещи пътувания или пътувания. Ако все още не сте решили къде ще прекарате ваканцията си или следващия уикенд, значи е време да го направите.

ТОП 6 зодии, които най-често се уволняват

 

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА