За да научите по-добре как всеки от зодиакалните знаци се свързва с ученето, трябва внимателно да прочетете хороскопа за учениците и студентите. Учениците от училището и висшите учебни заведения ще могат да се погледнат отвън и да разберат как по-добре да се приспособяват към процеса на получаване на знания. С помощта на хороскоп можете да си припомните и годините, прекарани през студентските години.


Овен
Добри и старателни. Овените не само обичат, но и много добре знаят как да повишат нивото на знанията. Те се приспособяват без колебание към ситуацията, уверено отговарят на въпроси, зададени от учителите и преподавателите. Понякога са прекалено импулсивни, така че не мислят какво казват. Техният приоритет е изучаване и лидерство в групата. Овенът е инициативен и активен по природа, което им дава възможност да покажат своите качества в процеса на обучение. Те лесно могат да намерят общ език както със съученици, така и с учители. Въпреки че, поради праволинейността, Овенът може да се държи провокативно и остро. Особени успехи и постижения се постигат във физическото възпитание и спорта.

Телец

За разлика от училищната възраст, Телецът лесно се адаптира във висшето образование. Те са небързащи и уравновесени, лишени от амбиции и работят усилено в класната стая. Телците не се опитват да бъдат лидери и отлични ученици, затова рядко поемат инициативата за учене в свои ръце. Въпреки че, в името на увеличените стипендии, те могат да положат усилия и да постигнат високи резултати в образователния процес. В началото на обучението в университета учителите отбелязват висока интелигентност, логично мислене и дружелюбност на Телец. Най-често такъв ученик може да бъде видян да се разхожда в парка в института или в трапезарията, за да яде кифлички.


Близнаци

Хороскопът за студенти Близнаци обещава забележителни студентски години на този знак. Те обичат да се учат от самото начало, бързо се приспособяват към ситуацията и след няколко дни познават целия преподавателски и студентски състав. Близнаците ясно следват правилата за учене, действат според плана и разписанието. Те са наясно с всичко, което се случва в университета. Широката перспектива и инициатива на Близнаците изненадват и радват учителите. Те бързо и без колебание преразказват всичко, което са чули на лекцията. Понякога Близнаци дразнят консервативните учители в напреднала възраст. Те не отбелязват високото си ниво на познания. След клас Близнаци могат да се видят навсякъде. Дори в общежитието, където не са посочени.

Рак

Студентът Рак е откровено отегчен на лекции и семинари. Въпреки факта, че често се смятат за забавляващи се и ръководители, Раците, напротив, са инертни и затворени. Рядко участват в масови събития и се интересуват от живота на състуденти. Ако Раците не станат по-активни и инициативни, тогава следването ще превърне за тях в непрекъснати мъки и копнежи. Хороскопът за учениците Рак съветва да намерят общ език с учителите. Тогава ученето за тях ще бъде радост. Те имат всички шансове да станат един от любимите на учителя. Особено, ако той също е Рак по

зодиакалния знак. Въпреки че по природа учениците Раци са мирни и усърдни. Сред съучениците избират няколко приятели и общуват тясно с тях. Допълнителните часове не са за Рак, така че след училище бягат вкъщи.

Лъв

Според хороскопа  студентите Лъв са активисти, водачи и старейшини на групата. Учителите ги обичат заради тяхната инициативност и способност да управляват екипа. Съучениците по правило избират Лъва

за председател, по много начини се консултират и го изслушват. Основното е, че самият Лъв би искал бъдещата професия, тогава той никога няма да отстъпи и ще учи перфектно. Лъвовете често участват в състезания, творчески партита и различни състезания. Те обичат да водят буен студентски живот и да се представят публично. Лъвовете са уверени, позитивни и оживени от всичко, което се случва около тях. След завършване на университета те не остават без работа, защото вече имат обещаващи и печеливши връзки.

Дева

Трудолюбиви, упорити и образцови ученици са Дева. Те не „придържат“ знанията си, а спокойно учат. Прогризване на гранита на науката – това се говори конкретно за Дева. През първата година те не се забелязват, но до края на учебния процес те стават почти кандидати и преподаватели. Хороскопът за студенти характеризира Дева от най-добрата страна. Вярно е, че учат в училище много по-усърдно, отколкото в университета. Понякога им липсва постоянство и дължимо внимание в лекциите. Девите мислят сухо и директно, следователно те не се отличават с фантазия, оригиналност на мислите и гъвкавост на ума. Девата е добър ученик, но след завършването си рядко ходи да работи по специалността си.


Везни

Хороскопът за студентите  Везни прогнозира бързата им адаптация в група със състуденти. Те са добронамерени, общителни и лишени от авантюризъм. Учителите по правило оценяват и уважават кантара за достойно обучение и отзивчивост. Везни знае кога да учи и кога да се отпусне. По време на сесията те се държат сдържано и уверено, затова често действат като “успокояващо хапче” за съучениците. Те внимателно се подготвят за изпити и след това отиват първи да отговарят на въпроси. Везните са луди по всички момичета в университета, но те не жертват обучението си в името на лесния и натоварващ флирт. В края на учебните часове те моментално „изчезват“ от института.


Скорпион

Учениците Скорпион обичат да учат, затова се отдават на този процес с цялата сериозност и усърдие. Упоритост и ентусиазъм те не притежават. Скорпионите няма да се задоволят с повърхностни знания, следователно са готови да стигнат до истината и да „погълнат“ всичко, което преподавателите казват на лекции. Хороскопът за студентите прогнозира, че е трудно за Скорпионите да вземат първи курс в университет. Особено, ако има твърде много общи предмети. Но на практика те демонстрират най-добрите си качества – трудолюбие и постоянство. Учителите уважават скорпионите за способността им да анализират и осмислят нови знания. В младостта си Скорпионите често не завършват, не се женят  или просто се отказват да учат без основателна причина. Но, ако искат, те могат лесно да поемат „ума”, да се възстановят в института и да получат диплома с отличие.


 Стрелец

Хороскопът за студенти разкрива Стрелец, като истински и старателен ученик. Въпреки че, той обича студентския живот повече, отколкото вижда процеса на обучение. Бързи, любопитни, хазартни и енергични Стрелец участват във всички състезания и събития, които се провеждат в университета. Ученето е лесно за тях, но с избора на конкретна професия те могат да се “влачат” за дълго време. Стрелецът често предпочитат хуманитарните науки, а не точните науки. Въпреки че по време на изпитите те се оказват „отлични“. Стрелецът е роден актьор и импровизатор, така че те могат да “наливат вода” на изпита и наистина да изненадат учителя.


Козирог

Сериозни, старателни и истински студенти са Козирозите. Ако имате цел, тогава трябва да я постигнете. Още през първата година техният ум и задълбоченост в изучаването отбелязват учителите. Това не е случайно, защото Козирогът отлично разбира защо е дошъл в университета. Практични и щателни в проучванията си, те участват само в онези дейности, които считат за полезни и интересни. Хороскопът за студенти характеризира Козирога като отговорен и балансиран ученик. Те няма да пропуснат лекции за каквито и да е карета, освен това няма да спорят с учители. Консервативните и практични Козирози често стават кандидати за наука и работят в аспирантура. Въпреки че рядко мислят за себе си като за възпитатели. Те предпочитат класиката на „жанра“, тоест научни изследвания и открития.


Водолей

Хороскопът за учениците разкрива Водолея като истински експериментатор. Той има тенденция да създава, изобретява и прилага на практика. В началото на обучението си те често се натъкват на учители, спорят с тях при равни условия и в резултат на това предизвикват двусмислено отношение към себе си. Водолеят по природа е новатор и активист, склонен да поддържа само демократични мнения и размирици. Авторитаризмът, инертността и рутината не са за Водолея. Те обичат да действат като инициатор и заедно със съученици се подготвят за проекти. Водолеите са истински свободолюбиви, които казват какво мислят. Въпреки че, именно заради това ги уважават състудентите и младите учители. Ходят на лекции, когато искат. Но ако си поставят цел, тогава те могат по-добре да издържат изпитите от другите.


Риби

Рибите по природа са гъвкави и мислещи, така че се адаптират по-лесно в студентската среда. Те се разбират с всички, общуват и посещават лекции приблизително нормално. Риби нямат врагове и верни приятели в института, от което те не страдат малко. Хороскопът за студенти обещава на Риби отлично учебно време, особено в началото на първата година. Те са пълни с емоции, впечатления и бързо намират отговор в душите на състуденти. Дори ако Рибите не харесват бъдещата професия, те все още сериозно се отнасят към учебния процес. Ако специалността за Риби е “на вкус”, тогава те са в състояние да направят кариера и да успеят. Въз основа на съветите на „шестото“ чувство, Риби издържат изпитите перфектно и лесно парират учителя.

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...