Хороскоп за ноември за всички зодии

0
234
  • През ноември много хора ще бъдат изправени пред сериозен избор. Как да действаме през късната есен и какво да очакваме различните знаци на зодиака

 

♈ Хороскоп за Овен

Мартенски Овен

(21 март – 31 март)

Според хороскопа най-ярките събития за Овните през ноември ще се случат в края на месеца. През този период ще почувствате подкрепата на началниците. Това може да са вашите шефове или статусни познати. Бъдете нащрек – не пропускайте перфектния шанс да светнете в обществото, към което сте се стремили толкова дълго. Вашата зодия може да отвори заветните врати. Не забравяйте обаче, че средствата за постигане на целта са не по-малко важни от самите цели. Изберете чисти и доказани методи.

Април Овен

(1 април – 20 април)

През ноември Овните ще имат възможност да поправят грешките от миналото. Най-важното е да не тръгвате по стария път, въпреки че може да изглежда правилен. Само като се обърнете в другата посока, можете да получите различен резултат. Ще бъде по-продуктивно и “екологично” за вас и другите участници в ситуацията.

 

♉ Хороскоп Телец

април Телец

(21 април – 30 април)

Хороскопът предупреждава: тайните недоброжелатели на Телците са нащрек и през ноември ще се опитат да навредят. Може би не директно, а от нечии други ръце. Няма веднага да разберете откъде духа вятърът. Добрата новина е, че наред с недоброжелателите си ще имате и защитници. Съдейки по хороскопа, на моменти ще имате чувството, че ангелите и демоните са спретнали битка за вас.

Май Телец

(1 май – 20 май)

Телците в средата на ноември ще усетят натиск отвън. Представителят на тази зодия ще трябва да защитава своите интереси. Те ще бъдат в противоречие с обществеността. В тези моменти се пазете от егото си, което отразява вашите не съвсем адекватни на момента амбиции. Хороскопът предупреждава: можете да бъдете сериозно въвлечени в теми, които няма да можете да овладеете и предоставите.

♊ Хороскоп за Близнаци

Майски близнаци

(21 май – 31 май)

Хороскопът показва, че ноември е труден месец за Близнаците. Вероятно да загуби енергия. В такова състояние вземането на пикове е не само безполезно, но и опасно. Изчакайте бурите да утихнат и вие да получите сила. В края на ноември представителите на тази зодия ще имат повишена финансова тежест, така че не планирайте излишни украшения. Това ще помогне за покриване на внезапно възникнали финансови задължения.

Юни Близнаци

(1 юни – 21 юни)

Според хороскопа на Близнаци ноември  ще бъде активен. Инициатор обаче няма да сте вие, а външни обстоятелства. Те ще ви принудят да действате против волята си. Това не означава, че трябва да правите това, което не искате. Просто трябва да решиш нещо, което не е така, както го искаш. Хороскопът предупреждава: може да се върнат стари противници, които ще трябва да докажат нещо отново.

♋ Хороскоп за Рак

Юнски раци

(22 юни – 30 юни)

Хороскопът показва, че Раците през ноември ги очакват много различни събития. Но те не са инициирани от вас, а от вашата среда. Познати, роднини, колеги и съседи ще започнат да ви въвличат в различни ситуации, които, изглежда, не ви засягат. Това обаче не е съвсем вярно. Съдейки по хороскопа, случващото се би трябвало да ви покаже нещо скрито, подразбиращо се и да поднесе малка, но поука.

Юлски раци

(1 юли – 22 юли)

Хороскопът показва, че Раците през ноември ги очакват много страхотни неща. Изчислете обаче силата си: те може да не са достатъчни. Изберете основните задачи и действайте! Отложете второстепенното за по-късно, а някои от случаите за много далечно бъдеще. Съдейки по хороскопа, след време това може да не е толкова важно, колкото си мислите.

♌ Хороскоп за Лъв

Юлски лъвове

(23 юли – 31 юли)

Лъвът според хороскопа през ноември трябва да е готов за промяна в статуса. Това трябва да стане през втората половина на месеца. С новата позиция ще дойдат нови амбиции и желания. Ако финансовото ви състояние значително се подобри, не бързайте незабавно да увеличавате разходите. Особено ако искате да спестите пари за нещо, което искате. Съдейки по хороскопа, ще е трудно, защото сте свикнали да не си отказвате нищо.

Августовски лъвове

(1 август – 22 август)

Ноември  ще бъде натоварено време за Лъвовете. Струва си да се страхувате от тези, които обичат да влизат в портфейлите на други хора. На многолюдни места дръжте ценностите си далеч от любопитни очи. Също така не трябва да разпространявате какво и къде имате и колко имате по принцип. Съдейки по хороскопа, шансът да станете жертва на измамници е много голям. Те ще окажат натиск върху най-болезненото. А именно: вашите амбиции, желанието да имате само най-доброто и да демонстрирате своя успех.

 

♍ Хороскоп Дев

Август девици

(23 август – 31 август)

Хороскопът сочи, че през ноември Девите най-накрая ще получат свободата, за която отдавна са се борили. Със сигурност познавате бизнеса си и ще можете да уредите всичко по най-добрия възможен начин. Не забравяйте обаче, че ще бъде трудно да направите абсолютно всичко сами. Привличайте съмишленици и действайте без фанатизъм. Съдейки по хороскопа, в края на месеца върху вас ще се стовари умората от прекалената отговорност.

Септемврийски девици

(1 септември – 22 септември)

През втората половина на ноември Девите ще имат яснота в бизнеса. Но няма да стане по-лесно, защото ще трябва да работите за двама. И дори за три. Но не се тревожете! Това не е първият път, когато трябва да дърпате всичко върху себе си. Най-важното е, че не се колебайте да поискате достойно заплащане за работата си. И за да се получи всичко, обсъдете предварително обхвата на работата и сумата. Съдейки по хороскопа, в средата на месеца всички преговори, включително финансови, ще бъдат успешни.

 

♎ Хороскоп Везни

Септември Везни

(23 септември – 30 септември)

Хороскопът показва, че през първата половина на ноември  Везните ще се чувстват ограничени и притиснати. Това ще засегне както любовната, така и финансовата сфера. Сигурно дори ще е свързано. Но ако съдим по хороскопа, в края на месеца ситуацията ще се изравни, защото ще намерите решение. Вместо да отрежете рамото си, изчакайте обстоятелствата.

Октомври Везни

(1 октомври – 23 октомври)

Хороскопът показва, че през ноември  Везните ще бъдат изправени пред поредица от сериозни изпитания. Ще ви бъде трудно: ще премине поредица от събития, свързани със семейни проблеми. Сериозни конфликти са много вероятни, желание да разкъсате стари връзки, да се освободите. Но не прибързвайте с подобни решения. Разбира се, вие имате право да решите какво сте готови да толерирате и какво не. Въпреки това, съдейки по хороскопа, по-добре е да се върнете към това по-късно, когато емоционалното ви състояние се стабилизира.

 

♏ Хороскоп за Скорпион

Октомври Скорпиони

(24 октомври – 31 октомври)

Хороскопът показва, че магическо време очаква Скорпионите през ноември. Сега можете да правите желания. По-късно те могат да се превърнат в цели. Според хороскопа всичко, за което си помислите, може да се материализира. Някои от мечтите ви ще се сбъднат в края на месеца. Но внимавайте какво си пожелавате. Ако мислиш зло, то ще излезе настрани.

Ноември Скорпиони

(1 ноември – 22 ноември)

Хороскопът показва, че Скорпионите през ноември ги очакват поредица от изкушения. Може да изглежда, че можете да направите много. Самите събития ще ви подтикнат да направите нещо, за което по-късно ще се срамувате. Съдейки по хороскопа, рискувате да разрушите нещо важно в живота си. Илюзията ще отшуми и “махмурлукът” от вчерашното забавление ще бъде горчив. Това предупреждение става особено важно в контекста на Слънцето, тоест вашия рожден ден.

♐ Хороскоп за Стрелец за ноември 2022г

Ноември Стрелец

(23 ноември – 30 ноември)

Хороскопът показва, че първата част на ноември  ще бъде тревожна и напрегната за Стрелците. Дори ще има усещане, че самите висши сили се противопоставят на вашите начинания. Но не се тревожете! Сега определено не е нужно да продължавате това, което не работи. През последното десетилетие, съдейки по хороскопа, ви очаква поредица от интересни събития, полезни запознанства и продуктивни срещи. Не забравяйте обаче, че вашите слабости са големите и не винаги оправдани амбиции.

Декември Стрелци

(1 декември – 21 декември)

Хороскопът показва, че Стрелците през ноември ще се сблъскат с трудности. Може да почувствате, че нещата са в застой. Нещо или някой ще започне да ви се противопоставя да доведете въпроса докрай. Съдейки по хороскопа, ще ви се натрупат несвършени работи, въпреки че вчера изглеждаше, че те вече няма да ви безпокоят. Най-голямо напрежение обещава да има в края на месеца, може да доведе до сериозен стрес. Пазете себе си и нервната си система.

♑ Хороскоп за Козирози

Декември Козирози

(22 декември – 31 декември)

Хороскопът показва, че Козирозите през ноември ги чака затишие. От една страна, липсата на събития е липса на проблеми, но от друга страна, това е скука и чувство за липса на търсене. И за вас това е важна тема. Не налагайте авторитета си на хората. Съдейки по хороскопа, времето за доказване ще дойде по-късно.

Януарски Козирози

(1 януари – 20 януари)

Хороскопът показва, че Козирозите ще имат напрегната обстановка и през ноември. Все пак ще има известен напредък в бизнеса и дори късмет. Може да имате чувството, че се случва нещо неясно. У вас ще се прокрадне очакването за мръсен трик и уговорка. Съдейки по хороскопа, в края на месеца ще бъдете въвлечени в скрит конфликт с игри под прикритие. Може да възникне избор: да се изложите на удар или да отидете срещу вашите интереси.

♒ Хороскоп за Водолей

Януари Водолей

(21 януари – 31 януари)

Хороскопът показва, че Водолеите през ноември ще бъдат в неизвестност. Ще направите две крачки напред, но после две крачки назад. И всичко това поради факта, че сте натрупали много дългове. И не става въпрос за пари! Съдейки по хороскопа, старите теми не ви пускат. Нови поводи за притеснение ще създадат партньорите ви. По принцип дишайте. Вдишване – издишване, вдишване – издишване. Всичко това ще свърши, скоро ще има почивка. В края на месеца ще почувствате известно облекчение.

Февруари Водолей

(1 февруари – 18 февруари)

Хороскопът показва, че ноември за Водолеите ще бъде подобен на миналия месец. Ако обаче сте си позволили прекалено много, ще трябва да платите за това още в средата на този месец. За необмислени действия можете да бъдете наказани, включително рублата. Хороскопът предупреждава: можете да предизвикате недоволство на висши хора. Бъдете бдителни, не казвайте твърде много, контролирайте излиянията на душата и ума си.

♊ Хороскоп Риби

Февруари Риби

(19 февруари – 28 февруари)

Хороскопът показва, че ноемвриза Рибите в по-голямата си част ще бъде успешен. Дори ще усетите как се случва някаква магия. Но втората част от месеца няма да е много комфортна. Според хороскопа ще възникнат конфликти на базата на недоразумение от информационен характер. Внимателно проверете документацията и дали събеседникът ви е разбрал правилно.

Мартенски Риби

(1 февруари – 20 март)

Рибите през ноември ще искат промени, но промените се отлагат за неопределено време. Вие сте ограничени в действията и сте принудени да танцувате на чужда мелодия. Е, това означава, че още не е време. Действайте според принципа „Прави каквото трябва и каквото стане“. Хороскопът предупреждава: на 20-о число от месеца ще ви се струва, че е настъпил най-черният час. Помощта обаче идва скоро.