Козирог

Хороскопът казва, че този април е особено важно за Козирозите да бъдат честни и открити в отношенията. Не се страхувайте да изразите чувствата и преживяванията си и да попитате партньора си за същото. Ако сте във връзка от дълго време и чувствате, че страстта е утихнала, сега е подходящ момент да си я върнете. Тези, които търсят любов, ще имат възможност да срещнат интересна личност на културни събития. Също така не отказвайте участие в семинари или конференции, защото това ще ви помогне да създадете интересни запознанства.

Водолей

Скоро Водолеите ще имат потенциален партньор. Може да е или някой, когото познавате, или съвсем нов човек. Може би ще го срещнете чрез интернет или на някое събитие. Основното е да не се страхувате да направите първата крачка. Ако вече имате връзка, струва си да прекарвате повече време с партньора си. Можете да приготвите романтична вечеря или да поднесете подарък без повод.

Риби

Любовният хороскоп за април за зодия Риби казва, че те могат да имат известни трудности в общуването с любимия човек. Този период обаче е чудесен за разрешаване на конфликти и намиране на компромиси. Но за да установите здравословна комуникация, е важно да останете искрени и да не се страхувате да покажете уязвимост. Рибите също трябва да решат какво точно очакват от една връзка. Като цяло април ще бъде добър период за приятни промени, ако се грижите за партньора си и бъдете честни.

Овен

Този месец няма да е лесен за Овните. Може да искате повече независимост. Но не забравяйте, че ключът към здравата връзка е комуникацията и откритостта. Ако има недоразумения, трябва незабавно да обсъдите всичко с партньора си. Необвързаните Овни ще имат шанс да срещнат човек, който ще ги заинтересува. Освен това този месец може да се опише като период на растеж във всички области на живота, включително романтичните.

Телец

Телците, които отдавна излизат или са женени , ще се изкушат да отидат заедно на пътешествие или да направят голяма покупка. Хороскопът от Павел Глоба казва, че сега можете спокойно да правите планове за бъдещето. Април ще бъде добро време за вътрешен растеж. Тези представители на тази зодия, които търсят любовта, ще имат възможност да срещнат човек, който споделя вашите интереси. Но не бързайте, оставете връзката да се развива естествено.

Близнаци

Април ще донесе много възможности, които ще ви позволят да установите контакт с интересен човек. Основното нещо е да не се страхувате да излезете извън зоната си на комфорт, дайте си възможност да опознаете хората и да опитате нови неща. Близнаците, които са във връзка, ще успеят да укрепят връзката с партньор и дори да достигнат нови нива. Струва си да опитате интересна съвместна дейност в свободното време, например да отидете на изложба или да предприемете кратко пътуване.

Рак

През април хората, родени под този знак, могат да станат по-отворени и уверени в себе си и в отношенията си. Но не забравяйте да се грижите за любимия човек, както и искрено да изразявате чувствата и емоциите си. Ако имате съмнения относно това как трябва да се развие една връзка, април ще бъде точното време да се подредите и да намерите отговори. Този месец е благоприятен и за намиране на нови запознанства .

Лъв

През април Лъвовете лесно ще покажат своята романтична страна в отношенията с любим човек. Това е страхотно време да се наслаждавате на срещи и пътувания. Самотните представители на този знак ще могат да се запознаят с интересен човек чрез социалните мрежи. Има голяма вероятност в бъдеще това да изгради силна връзка. Също така любовният хороскоп за април 2023 г. за Лъв казва, че тези, които искат да създадат семейство, ще могат да сбъднат тази мечта в близко бъдеще. Но промените няма да се случат сами, ще трябва да положите усилия.

Дева

В близко бъдеще ще започне периодът на истината за Devs. Това означава, че всички трикове и манипулации ще бъдат разкрити. Но не трябва да се притеснявате, защото такива събития ще бъдат само от полза. Тези, които са били в трудни връзки, най-накрая ще могат да ги прекратят и да отхвърлят товара. Щастливите двойки ще се сближат още повече. Девите, които наскоро са преживели раздяла, ще срещнат човек, който ще ги цени и уважава. Но в същото време трябва да внимават с думите и действията си, тъй като са в състояние да окажат силно влияние върху другите.

Везни

Време е за промяна за Везни. През април от живота им ще си тръгнат всички, които не са ги оценили и са ги карали да се чувстват нещастни. Раздялата няма да е най-приятната, но ще ви позволи да се отървете от упреците и пасивната агресия. Хороскопът от Анджела Пърл съветва да не съжалявате за импулсивни решения, защото в дългосрочен план те ще ви помогнат да станете по-щастливи. Но тези, които са във връзка, трябва да могат да намерят баланс между своите желания и нуждите на партньора. Самотните представители на този знак ще могат да завържат интересно запознанство на работа или с помощта на приятели.

Скорпион

В близко бъдеще са възможни големи промени в живота на Скорпионите. Най-вероятно ще има трудности, свързани с доверието. Но не вземайте прибързани решения. Бъдете внимателни и не забравяйте да споделите мислите си с партньора си. В случай на конфликт е напълно възможно да го разрешите по спокоен начин. Ако търсите любов, този период е доста благоприятен. Скоро Скорпионите ще могат да срещнат човек, който ще внесе много радост и енергия в живота им.

Стрелец

През април Стрелците може да имат силно желание да намерят нови познати. Но трябва да внимавате, защото може да се окажете в трудна ситуация, в която трябва да направите избор, свързан с настоящата ви връзка. Може би вашият партньор ще се почувства потиснат, така че трябва да бъдете изключително честни с него. Само в този случай ще бъде възможно да се преодолеят трудностите и да се укрепят отношенията.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА