• Вторият месец от лятото е благоприятен за любовни връзки. В някои дни обаче абсолютно не си струва да губите главата си.

Юли ще бъде благоприятен месец за любовни афери, от началото до края. Съдбовните срещи могат да се случат навсякъде – на път, с приятели, на среща на предприемачи или в училище.

Според нея влюбените чакат не само романтични срещи, те ще говорят много, някой до сутринта. Факт е, обяснява експертът, че за любовта този месец отговаря планетата Венера, която до 17 юли ще бъде в знака Близнаци. И това просто означава, че двойките няма да трябва да мълчат.

Шести юли ще бъде специален ден, когато много момичета внезапно ще се почувстват като Пепеляшки – всичко ще прилича на сценария от известна приказка с щастлив край, а принцът със сигурност ще намери своята любима.

След 18-ти също ще има благоприятен любовен период, но акцентът ще се измести.

„Венера ще премине в знака Рак и тук енергиите ще се променят малко, любовта вече ще се предава чрез грижа, емоционална настройка един към друг. Вместо усамотение в ресторант, искате да сте в уютна домашна атмосфера. Ето защо, ако мечтаете за среща, буквално се издърпайте от къщата “.

Има много голяма вероятност стрелата на Купидон пробие близо до водно тяло, особено близо до морето. И в края на месеца има не по-малко шансове да срещнете сродната си душа. И някой като цяло ще получи дългоочаквано предложение за брак. Вярно е, че има един момент, на който си струва да се обърне внимание.

„Черната луна ще бъде активна през целия месец. Сега тя е в знака на Рака и този знак е отговорен за семейното благополучие и взаимното разбирателство в двойката. Така че нашата загриженост през юли може да стане свръхпопечителска, можем да удушим обекта на обожание с нашата грижа, любов. Изглежда, че емоционалната зависимост буквално ще премине през покрива  “.

Освен това през същия период съществува риск да срещнете грешния човек, особено тези, които имат склонност към идеализиране. Така че няма нужда да скачате в басейна стремглаво. По-добре е да включите ума и да слушате сърцето.

„И така, дните през юли, когато Черната луна ще има максимално въздействие върху нас и нашите емоции: дните от 1 до 4 юли, от 9 до 11 юли и от 25 до 29 юли. Тези дни особено си струва да се държите под контрол “.