ФЕН КЛУБЪТ НА ДОБРУДЖА 07 С БЛАГОРОДНА ИНИЦИАТИВА

0
778

Спортът обединява хората – това е безспорно. Но когато група хора  се съюзят, за да направят възможен живота за друг човек в разцвета на силите си, това е пример. Пример, в който би следвало повече от нас да се вгледат. Да бъдем хора, дори и да не наближават празници, а през цялата година…

Фен клубът на един от най-добрите ни отбори в Суперлигата – шампиона Добруджа 07, започва инициатива в помощ на младеж, останал в будна кома след автомобилна катастрофа. За срещата с Левски София феновете на волейбола в Добрич организират томбола с подаръци, като половината от събраните средства ще послужат за лечението на Илко Панайотов.
Постът за каузата в социалните мрежи събра одобрението на много хора и е споделен многократно от подкрепящите отбора и не само.
Ето какво гласи посланието на страницата:
„Ние знаем, че Добрич може да се обединява около добри каузи и неведнъж сме го доказвали. Проектът Волейболен Клуб Добруджа 07 е пример, за това как хората имаме нужда от нещо красиво, за да го подкрепяме и то да ни прави щастливи. За да направим или поне да помогнем много хора да бъдат щастливи, ние решихме да се включим в една добра кауза на име Илко. Няма нужда да ви разказваме кой е той. Във връзка с това ние от  Добруджа 07 ФЕН КЛУБ/ Dobrudja 07 FAN CLUB обявяваме, че в петък на 16.12.2016 ще направим томбола, в която ще раздаваме подаръци. 50 % от събраната сума от томболата ще отидат в помощ на Илко, който е одобрен за лечение в Германия, но се нуждае от 96 600 евро.”
Билетите за томболата са със символична цена – 1 лев. Част от подаръците са 2 топки с автографи от целия отбор на Добруджа, както и фланелка на тима и други артикули от фен магазина. НДТ