Учителка може да получи присъда от 5 години затвор заради секс с ученик. 16-годишният младеж казало на полицаите, че това е „мечтата на всяко момче”, пише в. “Сън”.

Американската Кортни Розновски, която е на 31 години, беше арестувана, след като нейните колеги в училището в Грийн бей, Уисконсин, се зачудили от необичайно „близката” връзка, която тя има с един от своите ученици.

Друг учител казал на полицаите, че често виждал Кортни и момчето да се разхождат заедно по коридорите на училището и из задния двор.

След като било разпитано от полицаите, момчето отначало отричало да има нещо общо със своята учителка, но после казало, че „това е мечтата на всяко момче, да оправи своя учителка”.

Розновски отначало отхвърлила обвиненията, но после се разплакала и признала всичко, когато телефонът й бил иззет, за да бъде инспектиран.

Тя признала, че с младежа чатили няколко пъти в началото, за да разбере дали ученикът е съгласен на „по-близка” връзка. В момента Кортни е изправена пред съда в Грийн бей и може да получи присъда от 5 години.

loading...