Ученик размаха нож в училище, гръмнаха го пред очите на връстниците му (ВИДЕО 18+)

0
782

Инфарктна случка в училище в американския щат Невада завърши със стрелба по 14-годишен ученик. Младежът размахал нож в двора на училището си пред своите съученици, което довело до намесата на полицията, съобщава „Дейли Мейл”. Инцидентът е заснет на видеоклип.

Драмата се разиграла в гимназия в град Рино. 14-годишният ученик, чието име не се съобщава, размахал голям нож в двора пред връстниците си и заплашвал да наръга някои от тях. Полицията обявила код „червено” и поставила под блокада учебното заведение.
По лицето на момчето имало кръв. Предполага се, че той се сбил с други младежи преди да извади хладното оръжие. Пристигнали полицаи му наредили да го хвърли на земята, но той не се подчинил. Един от униформените стрелял по него и той се строполил на земята.
По-късно на пресконференция от местната полиция обявиха, че така агресорът е бил обезвреден. Той е прострелян в рамото и откаран в болница.

Появи се информация, че преди пристигането на униформените момчето е наръгало с ножа свой „съперник”, но тя не беше потвърдена. Над 40 ученици са станали свидетели на стрелбата. Много от тях заснели сцената с мобилните си телефони. От полицията поискаха да ги прегледат преди да бъдат публикувани, за да може да бъде установено точно какво се е случило.   http://www.blitz.bg

Вижте видеото ТУК