Вече е ясно кои представителки на нежния пол правят по-качествен секс. Благодарение на проучване на учени се разбра каква е възрастта на дамите, които са факири в леглото.

От jenata.blitz.bg. ви споделихме няколко малки дреболии, които ще го накарат половинката ви да се влюби във вас още по-силно, както и 10 фрази, които не трябва да казвате на мъжа до себе си за нищо на света, ако искате да го задържите до себе си.

В проучването са участвали 2100 дами на възраст между 18 и 70 години. Те попълвали анкета с въпроси за това колко често правят секс, доволни ли са, искат ли нещо да подобрят.
Жените на средна възраст имат по-добър интимен живот в сравнение с по-младите от тях. Въпреки че по-рядко правят секс, той е по-качествен, показват данните от проучване на фирма във Великобритания, произвеждаща секс играчки.

Според резултатите 39% от жените на възраст между 18 и 25 години, правят секс двойно повече пъти в сравнение с по-възрастните от тях, пише struma.bg. От друга страна тези на средна възраст посочват, че интимните им контакти се свеждат до два пъти седмично.
Общо 36% от по-младите жени са отговорили, че винаги получават оргазъм по време на полов акт, докато при жените над 45 години процентът е доста по-висок – цели 63%. В същата възрастова група 14% от участничките оценяват нивото на интимно щастие с 10/10.
Едва 11% от жените под 25-годишна възраст са доволни на 100% от ласките в леглото. По-възрастните жени са категорични, че сексуалният им живот е по-задоволителен, защото след 40-годишна възраст имат семейство, хубава работа и са по-спокойни.

Междувременно близо 50% от по-младите жени признават, че сексът ги прави по-самоуверени и не могат да се задоволят само с два пъти седмично. https://jenata.blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...