С това бебешко лице и все по-дръзко отношение към показването на тялото си, Ема Котос /Emma Kotos/ е неудържима в онази категория, която сега изглежда наричат ​​„модел на Instagram“. Всъщност тя може да бъде модел на каквото пожелае и е много ясна за куката на съблазнителната си комбинация: само със 120 снимки в профила си тя вече надхвърля 200 хиляди последователи и нейните изображения са във всички виртуални общности, които се покланят на секси. Не устояхме и направихме своя селекция. 

Ема Котос е американски модел и онлайн инфлуенсър, която е събрала над 330 000 последователи в профила си в Instagram. Тя е родена на 4 юли 1998 г. в Хартфорд, Кънектикът.

Ема започва да се занимава с моделиране, когато е на 18 години. Ема участва в  Patreon и Onlyfans, където публикува и провокативни снимки.

Ема е открита в борбата си с депресията.

„Чувствам, че това е нещо, за което трябва да се говори повече. 1 на всеки 10 души страда от това, така че не трябва да има тази негативна стигма около нея.“

На въпроса как се справя със събуждането сутрин с чувство на тревога, паника и тъга, Ема казва, че се бори с тези негативни чувства с упражнения и лекарства.

„Най-лошото време от деня за мен (когато се чувствам най-тревожна и депресирана) винаги са били сутрините. По-рано винаги се събуждах сутрин, веднага плачех и имах негативни мисли. Справях се с това чрез упражнения сутрин, а също и с лекарства, които започнах преди няколко месеца. Всеки е различен и има различни начини за справяне, надявам се да намерите своя начин.“

Когато я питат за съвет за хората, които се борят да издържат всеки ден, Ема казва:

„Наскоро започнах да търся помощ за депресията си. Сега започвам да се чувствам щастлива и уверена, така че моят съвет би бил да не се отказвате и да имате отворен ум за получаване на помощ. Не си сам.“

Нейните хобита включват риболов, фигурно пързаляне, пътувания, скачане с парашут, пътешествия, хапване на тестени изделия и престой на открито.

 

Има връзка с модела Брандън Грей .

  • Социални медии: Instagram ,
  • Височина: 159 см
  • Измервания: 32 „-25 ″ -36“
  • Етническа принадлежност: кавказка

https://elestimulo.com/

http://cavemancircus.com/

loading...